Μυλωνάς: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Μυλωνάς: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά!»

bet365

Ο Χρήστος Μυλωνάς μίλησε στο gazzetta.gr για την νίκη επί της Γκέζτεπε και την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup, αλλά και τους επικείμενους αντιπάλους της Ένωσης.

Ο «κιτρινόμαυρος» πλέι μέικερ τόνισε σχετικά με το αν υπήρχε η πεποίθηση ότι μπορεί η Ένωση να φτάσει στην ανατροπή και την πρόκριση, μετά την ήττα στην Σμύρνη: «Μετά το αποτέλεσμα στη Σμύρνη νομίζω ότι αντιληφθήκαμε ότι έχουμε ελπίδες. Σίγουρα δεν περιμέναμε ότι θα φτάναμε στην ανατροπή τόσο εύκολα, στο μυαλό μας είχαμε ότι θα γίνει πιο κλειστό ματς.

Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πήραμε μία μικρή διαφορά, την οποία κάλυψαν και μας ισοφάρισαν, στη συνέχεια καταφέραμε να ξεφύγουμε εκ νέου στο σκορ και από εκεί και μετά μεταφέραμε το άγχος στους αντιπάλους μας, οι οποίοι ήταν και το φαβορί.

Όσο περνούσε η ώρα και η διαφορά στο σκορ μεγάλωνε, τόσο η ψυχολογία μας βελτιωνόταν.

Κάναμε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και περιμέναμε εδώ και καιρό να φτάσουμε σε αυτά τα επίπεδα. Όμως από την αρχή ξέραμε ότι με δεδομένο ότι έχουμε μία καινούρια ομάδα θα χρειαζόμασταν χρόνο.

Δεν έχουμε ακόμη την απαιτούμενη σταθερότητα».

Αναφορικά με την επικείμενη κλήρωση ο Μυλωνάς επεσήμανε: «Μπορεί η Γκέζτεπε να ήταν η ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ, όμως συνεχίζουν ομάδες με εμπειρία στο θεσμό και αυτό σίγουρα παίζει ρόλο όταν φτάνεις τόσο μακριά.

Ελπίζω να πάρουμε μία ακόμη πρόκριση. Στόχος μας ήταν μία καλή πορεία στην Ευρώπη και φυσικά οι διοργανώσεις εντός συνόρων. Από δω και πέρα συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

 

Τελευταία Νέα