ΝΟ Βουλιαγμένης - Υδραϊκός 9-2

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΝΟ Βουλιαγμένης - Υδραϊκός 9-2

bet365

Η Βουλιαγμένη νίκησε στο κολυμβητήριο του Λαιμού, 9-2 τον Υδραϊκό στο ματς της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1 ανδρών.

Έτσι, οι «μπέμπηδες» παραμένουν συγκάτοικοι στην κορυφή στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με τον Ολυμπιακό.

Η κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο έκρουσε συναγερμό, με την Βουλιαγμένη να εμφανίζει το πραγματικό της πρόσωπο στο αποψινό ματς. Με συγκέντρωση και δίνοντας βάρος στην άμυνα, οι παίκτες του Κώστα Λούδη ανέκοψαν το δρόμο προς τα δίκτυα των αντιπάλων τους και με τον Μανόλη Σολανάκη σε καλή μέρα πέτυχαν μία ευρεία νίκη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 9-2

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-0, 2-1, 3-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας 1, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 3, Κουρουβάνης Δ., Δήμου, Καλογερόπουλος 1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρόιτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης 1, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μπλάνης, Βιτέλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Κομτζιάς, Μιγόπουλος, Ξενάκης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Πέτρος Χατζηκώστας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα