Ολυμπιακός - ΧΑΝΘ 33-16

Gazzetta team
Ολυμπιακός - ΧΑΝΘ 33-16

bet365

Ο Ολυμπιακός συνέχισε αήττητος την πορεία του στο πρωτάθλημα της Handball Premier επικρατώντας με 33-16 της ΧΑΝΘ για την 10η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι», που την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Δούκα, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παραμένουν το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ (5-1 και 7-2 στο δεκάλεπτο), έφτασαν στο ημίχρονο να προηγούνται με δώδεκα γκολ διαφορά (18-6) και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκαν.

Ο Έλληνας τεχνικός, βλέποντας τους αθλητές του να συνδυάζουν ουσία και θέαμα, είχε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και το τελικό 33-16 ήρθε φυσιολογικά. Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Κρητικός με πέντε γκολ και τον ακολούθησαν οι Σκρόμπιτς, Λιάπης και Χάλαρης που πέτυχαν από τέσσερα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΑΝΘ 33-16

Τα πεντάλεπτα: 5-1, 8-2, 10-2, 11-4, 14-6, 18-6 (ημ.), 21-6, 22-7, 25-9, 26-12, 30-14, 33-16,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Π. Κωστακίδης 4, Κρητικός 5, Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης 2, Μισαηλίδης 3, Σκρόμπιτς 4, Στούμπης 2, Κανδύλας 2, Λεωνίδας, Φάμπατς, Λιάπης 4, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος 2, Χάλαρης 4, Αλβανός.

ΧΑΝΘ (Αντώνης Τσολάκος): Μουρατίδης, Σπυρόπουλος 2, Ρεμπελάκος, Μπαλτατζής, Βαρδάκας, Δέσπος 5, Παπαδόπουλος 2, Κουρουμλίδης, Στίγγας 1, Τσαμήτρος, Τσαμουρίδης, Μηλόπουλος, Μπόλας 1, Τσαγκαράκης 1, Μπαιρλής 4, Τσόγιας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr μετά τη λήξη του αγώνα τα εξής:«Προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα που δείξαμε και από την αγωνιστικότητα και τώρα θα ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Παρασκευής με το Δούκα, που είναι και το τελευταίο του πρώτου γύρου. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια, θέλουμε να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο και πρώτοι και αήττητοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα