Αποκλεισμός με νίκη για τον ΠΑΟΚ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αποκλεισμός με νίκη για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 29-28 της τουρκικής Γκέζτεπε στη Σμύρνη, όμως η διαφορά σκορ του πρώτου ματς τον άφησε εκτός συνέχειας του Challenge Cup.

Με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη να αντιμετωπίζει δύο σημαντικές απουσίες αυτή του Μάρκο Πέγιοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, που είχε τραυματιστεί στο πρώτο ματς και του Νίκου Νικολαΐδη, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν παράτησε το μας και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με 15-12 διατηρώντας τη διαφορά.

Στο δεύτερο μέρος οι Τούρκοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να περάσουν μπροστά με 20-23. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε ξανά και με κορυφαίο τον Αποστόλη Παλάσκα που πέτυχε 11 τέρματα έφτασε στη νίκη.

ΠΑΟΚ – ΓΚΕΖΤΕΠΕ 29-28 (15-12 ημχ.)

ΓΚΕΖΤΕΠΕ (Άντναν Όζτουρκ): Χατσίογλου, Τουζούν, Ενκ 5, Βούργουν, Όζμουσουλ, Κριβτσίκοφ 5, Γιάτκιν, Όρνεκ 1, Κέβιτς 4, Ναλμπάντογλου, Μιλάσεβιτς 1, Ντίρεκ, Βουσίσεβιτς 1, Στανόγεβιτς 6, Τσούιρεφ 5, Γίλντιζ.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής 1, Παλάσκας 11, Γουργούμης, Τσίλης 2, Νικολαΐδης, Κοκώνης 5, Αποστόλου, Πετρίδης 4, Καλόμοιρος 2, Μαστορογιάννης 4, Πέγιοβιτς, Κυπραίος, Κολοβός, Κοτανίδης.

Διαιτητές: Ράουχς-Λίνστερ, Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 7/8-1/2

 

Τελευταία Νέα