«40 χρόνια και συνεχίζουμε…»

Gazzetta team
«40 χρόνια και συνεχίζουμε…»

bet365

Μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίον του Άρεως την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Η Περιφέρεια Αττικής, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος διοργανώνουν μία μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως (πλατεία πρωτομαγιάς), την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11.00.


Η εκδήλωση με τίτλο «40 χρόνια και συνεχίζουμε...» εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων (1977-2017) από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ.


Συγκεκριμένα, στο Πεδίο του Άρεως θα συγκεντρωθούν εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), από τα Δημοτικά σχολεία της Αθήνας, από τις προσφυγικές δομές, ιδρύματα και οργανισμούς, θα παίξουν χάντμπολ και θα διασκεδάσουν σε μία πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.


Πρόκειται για μία γιορτή με κοινωνικό χαρακτήρα, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και φαρμάκων, ενώ περιλαμβάνει ενημέρωση για ιατρικά θέματα. Παράλληλα, θα διεξαχθούν αγώνες ανάμεσα σε γονείς - παιδιά, ενώ θα συμμετέχουν Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, διεθνείς αθλητές, πολιτικοί, προπονητές και δημοσιογράφοι.


Η όλη δράση είναι ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «Be Active», που υλοποιείται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

 

Τελευταία Νέα