Βλαχόπουλος: «Έχουμε την ποιότητα για τις νίκες που χρειαζόμαστε!»

Βλαχόπουλος: «Έχουμε την ποιότητα για τις νίκες που χρειαζόμαστε!»

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr για τους στόχους της Ποζίλιπο, η οποία αύριο ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο β' προκριματικο γύρο του Euro Cup, στο Ζάγκρεμπ. 

Βλαχόπουλος: «Έχουμε την ποιότητα για τις νίκες που χρειαζόμαστε!»

Πρώτη αντίπαλος της ομάδας της Νάπολης είναι η ουγγρική Ζούγκλο, με τον «μπόμπερ» της εθνικής να είναι αισιόδοξος: «Στόχος είναι να κατακτήσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του Ε' προκριματικού ομίλου, για να βρεθούμε στα προκριματικά. 

Και οι τρεις ομάδες (Ζούγκλο, Μλάντοστ, Ποσκ Σπλιτ) είναι καλές, όμως θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Η Ποζίλιπο έφτασε σήμερα το πρωί στο Ζάγκρεμπ και πρόλαβε να κάνει μόλις μία προπόνηση, προτού ριχτεί στη μάχη του δεύτερου γύρου. Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ομάδα που έχει στις τάξεις της έναν ακόμη Έλληνα, τον Γιώργο Γεννηδουνιά, ο Άγγελος Βλαχόπουλος επεσήμανε: «Για το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε δεν ξέρω, αφού αν προκριθούμε θα συναντήσουμε ομάδα από τα προκριματικά του Champions League, η οποία σίγουρα θα είναι δυνατή. 

Εκείνο που με κάνε αισιόδοξο είναι ότι για κάθε μέρα που περνά βλέπω να λειτουργεί ολοένα και καλύτερα η συνεργασία με τους συμπαίκτες μου και το πως βρισκόμαστε μέσα στο νερό. Τους μαθαίνω και με μαθαίνουν. Τα παιχνίδια βοηθούν σίγουρα στο να επισπευστεί η διαδικασία στο να γίνουμε ομάδα, όπως στην περίπτωση μας που είμαστε μία νέα ομάδα».

Τέλος, για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Γιώργο Δερβίση, ο «Βλαχό» είπε: «Είναι σημαντικό που μπορούμε να συνεννοηθούμε και να βοηθηθούμε εντός του παιχνιδιού. Όσο περνά ο καιρός θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Το Σάββατο η Ποζίλιπο αναμετράται με την Ποσκ Σπλιτ (18:30) και την Κυριακή με την Μλάντοστ (13:00).

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο προκριματικό όμιλο η Ποζίλιπο είχε προκριθεί ως πρώτη του Δ' γκρουπ, με τρεις νίκες επί των Τεράσα, Κίνεφ Κίρισι και Πότσνταμ. 

 

 

 

Best of internet