Η ενημέρωση για το Παγκόσμιο του Λονδίνου

Gazzetta team
Η ενημέρωση για το Παγκόσμιο του Λονδίνου

bet365

Στο Λονδίνο βρέθηκε ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, προκειμένου να συμμετάσχει στην ενημέρωση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (4-13/8) του 2017, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη.

Στη διάρκεια του διημέρου οι διοργανωτές ξενάγησαν τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών στους χώρους του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά και στο προπονητήριο που θα χρησιμοποιηθεί για τις αποστολές και θα διατεθεί στη διάθεση τους από την 1η Αυγούστου.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν τα πέντε ξενοδοχεία που θα φιλοξενηθούν οι εθνικές ομάδες. Πρόκειται για κεντρικά ξενοδοχεία (Guoman Tower, GrangeTower Bringe, Double TreeTower of London, Grange St Paul’s, Grange City) τα οποία βρίσκονται περίπου 15 με 20 λεπτά από το Ολυμπιακό στάδιο.

Οι διοργανωτές έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στην παρουσίαση της μαραθώνιας διαδρομής, που θα έχει εκκίνηση και τερματισμό το «Tower Bridge». Οι δρομείς θα τρέξουν παράλληλα του Τάμεση και θα περάσουν από σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται βατή με αρκετές ανηφόρες και ικανή να προσφέρει τη δυνατότητα στους αθλητές να κυνηγήσουν καλές επιδόσεις.

Δείτε στο χάρτη (με κόκκινο) τη διαδρομή του μαραθωνίου

 

Τελευταία Νέα