Οι κορυφαίοι Έλληνες μαραθωνοδρόμου στην κλασική διαδρομή

Gazzetta team
Οι κορυφαίοι Έλληνες μαραθωνοδρόμου στην κλασική διαδρομή

bet365

Ορισμένοι από τους κορυφαίους Έλληνες μαραθωνοδρόμους θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου, μαζί με τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.
Με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες έχουν κλείσει, στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα αναμένεται να πάρουν θέση περισσότεροι από 140 Άνδρες και 40 Γυναίκες.
Ανάμεσα σε αυτούς είναι και o Χριστόφορος Μερούσης,που λίγους μήνες από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, θα προσπαθήσει για την τέταρτη διαδοχική του νίκη στο Πρωτάθλημα. Στον αγώνα έχουν δηλωθεί ακόμη να πάρουν μέρος ο Μιχάλης Παρμάκης, που επέστρεψε μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Δήμος Μαγγίνας, αλλά και ο έμπειρος Δημήτρης Θεοδωρακάκος, δεύτερος στον περσινό αγώνα. Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Κώστα Γκελαούζου, που μετά τις δύο νίκες (2014.2015) στο 10αρι τρέχει για πρώτη φορά στην αυθεντική διαδρομή.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει δηλωθεί και ο τρίτος της περσινής διοργάνωσης, Δημοσθένης Ευγγελίδης, αλλά και ο Αντώνης Παπαδημητρίου.
Τον πρώτο του αγώνα μετά το Ρίο κάνει και ο Μιχάλης Καλομοίρης, Στις γυναίκες τον πρώτο λόγο έχει η Ράνια Ρεμπούλη, νικήτρια στην περσινή διοργάνωση. Στον αγώνα θα συμμετάσχει, όπως με συνέπεια κάνει εδώ και πολλά χρόνια, η Μάγδα Γαζέα, ενώ δηλωμένη είναι και η Ντενίζ Δημάκη.
Οι συμμετοχές

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα