«Ασημένια» η Τσιάβου στο Παγκόσμιο παράκτιας κωπηλασίας

«Ασημένια» η Τσιάβου στο Παγκόσμιο παράκτιας κωπηλασίας

«Ασημένια» η Τσιάβου στο Παγκόσμιο παράκτιας κωπηλασίας

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου έκανε ένα δυναμικό comeback στις διεθνείς διοργανώσεις, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας του Μονακό.

Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, επανέλαβε την επιτυχία του 2013, όταν επίσης είχε ανέβει στο βάθρο του παγκοσμίου παράκτιας κωπηλασίας, τότε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ηγουμενίτσας (ΝΟΓ), η οποία έγινε μητέρα, επέστρεψε κατακτώντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα πέρυσι το καλοκαίρι, για να φτάσει στη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας κωπηλασίας. 

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ιρλανδή Μόνικα Ντουκάρσκα με 30:57.06. Η Τσιάβου τερμάτισε στη 2η θέση με 31:23.35, ενώ στο βάθρο ανέβηκε ως 3η και η Γαλλίδα Εντουίζ Αλφρέντ με 31:29.00. 
 
Ο σύζυγος της Αλεξάνδρας Τσιάβου, Απόστολος Γκουντούλας, τερμάτισε στην 7η θέση του διπλού ανδρών μαζί με τον δίδυμο αδελφό του, Νίκο. 

Ο Νίκος Γκουντούλας εκτός από το ρόλο του συμμετέχοντα στη διοργάνωση ήταν και επικεφαλής προπονητής της 18μελούς αποστολής του «Thessaloniki Coastal Rowing Club» του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης.

Τέλος, ο Βαγγέλης Αναστασίου (Ναυτικός Όμιλος Ηγουμενίτσας) τερμάτισε στην 20η θέση του μονού ανδρών με χρόνο 32:06.65. 

Best of internet