Αποκλεισμός για τον Γκιώνη στους «32» του απλού

Gazzetta team
Αποκλεισμός για τον Γκιώνη στους «32» του απλού

bet365

Στον γύρο των «32» του απλού ανδρών έμεινε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Βρήκε μπροστά του έναν καταπληκτικό Ζοάο Μοντέιρο, ο ίδιος δεν μπόρεσε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και μοιραία ήρθε η ήττα με (το βαρύ μάλιστα) 4-0 σετ.

Ο αριστερόχειρας Πορτογάλος (νούμερο 20 στο αγώνισμα), που αποδίδει καλά έτσι κι αλλιώς απέναντι στην άμυνα εμφανίστηκε σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση και ελαχιστοποίησε τα λάθη.

Αντίθετα ο Έλληνας άσος, που στο παρελθόν έχει νικήσει τρεις φορές τον συγκεκριμένο αθλητή, ήταν ασταθής, όπως και χτες στο ματς του 1ου γύρου και φάνηκε να μην έχει τις απαιτούμενες δυνάμεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις στο 3ο σετ δημιούργησε πρώτη φορά διαφορά υπέρ του, πρώτα με 6-3 κι έπειτα με 8-5. Δεν κατάφερε να μειώσει όμως και μετά το 3-0 τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα. Τα σετ 7-11, 8-11, 10-12 και 9-11.

Ο Γκιώνης (νούμερο 10 των αγώνων και 11 στην τρέχουσα ευρωπαϊκή κατάταξη) ρίχνει πια όλο το βάρος στον αυριανό προημιτελικό του διπλού ανδρών και την προοπτική της εξασφάλισης μεταλλίου, που έχει με τον Σλοβάκο Βανγκ Γιανγκ.

Ο Μοντέιρο (νούμερο 21 σήμερα στην Ευρώπη) αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο διπλό ανδρών το 2015 και στο ομαδικό το 2014. Στην ιστορία των αναμετρήσεών του με τον Γκιώνη σε διεθνείς αξιολογημένες διοργανώσεις είχε 2 νίκες και 3 ήττες.

 

Τελευταία Νέα