Δύο νέοι αθλητές στο γκρουπ του Κώστα Χήτα

Gazzetta team
Δύο νέοι αθλητές στο γκρουπ του Κώστα Χήτα

bet365

Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ξεκίνησε το γκρουπ του Κώστα Χήτα στη Θεσσαλονίκη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός από φέτος γυμνάζει δύο νέα παιδιά, τον αθλητή των 400 μ., Μιχάλη Παππά και την άλτρια του μήκους, Ελένη Κουτσαλιάρη.

Οι δύο αθλητές θα γυμναστούν παρέα με τον Μιχάλη Μερτζανίδης και την Ολυμπία Καραγιάννη με στόχο τη διάκριση τόσο στους αγώνες κλειστού όσο και ανοιχτού στίβου.

Στο σύνολο τους οι αθλητές θα κάνουν πέρασμα από τους αγώνες του χειμώνα, με τους στόχους τους να διαφοροποιούνται.

"Ο Μερτζανίδης είναι ένας πολύ σταθερός αθλητής, έμπειρος, προσεκτικός, επαγγελματίας. Θέλει έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Στο Άμστερνταμ ήταν άτυχος, πιστεύω πως στο μέλλον θα καταφέρει να βρει το κάτι παραπάνω. Το χειμώνα θα πάρει μέρος στους αγώνες, προκειμένου να διεκδικήσει την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι", είπε ο Χήτας για τον αθλητή του μήκους, που το 2016 "προσγειώθηκε" στα 7,95 μέτρα.

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 (20-21/7) θα έχει η αθλήτρια των χαμηλών εμποδίων, Ολυμπία Καραγιάννη, που το 2016 έριξε το βάρος της στο διάβασμα και δεν γυμνάστηκε συστηματικά.

"Γυμνάζεται κανονικά έχει πολύ όρεξη, στόχος είναι να κάνει μια καλή χρονιά και να κυνηγήσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων. Εχει υποτροφία για τις ΗΠΑ, την οποία θα αξιοποιήσει τον επόμενο Σεπτέμβριο. Θεωρώ πως έχει τη δυνατότητα να φτάσει στο Γκροσέτο και να διεκδικήσει μια καλή παρουσία", είπε.

Τέλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στα δύο νέα μέλη του γκρουπ του. "Αμφότεροι έχουν πολύ όρεξη και διάθεση να δουλέψουν. Πιστεύω πως τόσο η Ελένη Κουτσαλιάρη, όσο και ο Μιχάλης Παππάς θα μπορέσουν να εξελιχθούν.

Με βάση τον υπάρχοντα προγραμματισμό θα κάνουν αγώνες και στο κλειστό", κατέληξε. Ο αθλητής των 400 μ., Μιχάλης Παππάς μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη από τα Γιάννενα όπου γυμναζόταν με τον Κώστα Λώλη και η άλτρια του μήκους Ελένη Κουτσαλιάρη από τα Γρεβενά, όπου και προπονούνταν υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Παπανίκου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα