Όλα καινούρια για την Μαρινάκου στην Μελβούρνη

Gazzetta team
Όλα καινούρια για την Μαρινάκου στην Μελβούρνη

bet365

Στη νέα της καθημερινότητα προσπαθεί να προσαρμοστεί η Αναστασία Μαρινάκου, που εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται στη Μελβρούρνη, όπου θα μείνει μόνιμα με την οικογένεια της.


Η νεαρή αθλήτρια πριν μεταβεί στην πόλη της Ωκεανίας είχε φροντίσει να στρώσει το έδαφος σχετικά με την προπόνηση της. Από τις πρώτες τις ημέρες στην Αυστραλία ξεκίνησε την προετοιμασία της μαζί με το γκρουπ του Νικ Μπιντό, του προπονητή της χρυσής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνει στα 400 μ., Κάθι Φρίμαν.

"Προσπαθώ να προσαρμοστώ σταδιακά στα νέα δεδομένα. Η προπόνηση είναι τελείως διαφορετική από αυτή που έκανα στην Ελλάδα. Εδώ δουλεύουν εντελώς διαφορετικά από ότι είχα συνηθίσει μέχρι τώρα. Σε αυτή την περίοδο, δεν κάνουν προπόνηση σε στάδιο, αλλά σε ανώμαλο έδαφος, σε χώμα και σε διάφορες διαδρομές με ανηφόρες και κατηφόρες", είπε η Μαρινάκου για τις πρώτες προπονήσεις στη νέα της πόλη.

"Ακόμη δεν γνωρίζω το πρόγραμμα των αγώνων, κάτι για το οποίο θα έχω την ευκαιρία να συζητήσω με τον προπονητή μου. Με ενδιαφέρει ωστόσο ο κλειστός στίβος", συμπλήρωσε η Ελληνίδα, που θέλει να διεκδικήσει το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στα 1.500 μέτρα, έστω κι αν την περίοδο που στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ γίνεται ο κλειστός στίβος, στην Αυστραλία διεξάγεται η θερινή σεζόν.

Ο Νικ Μπίντο είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στίβους στην Αυστραλία με μεγάλη εμπειρία και πολλές επιτυχίες κυρίως στις μεσαίες αποστάσεις.

 

Τελευταία Νέα