Η μεταφορά των δρομέων στην εκκίνηση του Μαραθωνίου

Gazzetta team
Η μεταφορά των δρομέων στην εκκίνηση του Μαραθωνίου

bet365

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας έχει μεριμνήσει για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των χιλιάδων δρομέων στον Μαραθώνα και στο χώρο εκκίνησης τους Μαραθώνιου δρόμου.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου λοιπόν η (απευθείας και χωρίς ενδιάμεσες στάσεις) μεταφορά έχει σχεδιαστεί να γίνει με λεωφορεία ταυτόχρονα από πέντε (5) διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας, από τις

5:30 π.μ. έως τις 6:45 π.μ. Μετά τις 6:45 π.μ. δεν είναι δυνατή η μεταφορά των συμμετεχόντων με μεταφορικά μέσα της Οργανωτικής Επιτροπής.


Σημεία επιβίβασης:

- Στάση Μετρό γραμμή 2 «Συγγρού-Φιξ», κατά μήκος της λεωφόρου
Συγγρού, επιβίβαση από την πλευρά της ανόδου (έξοδος «Συγγρού»).
Προσοχή: Τελευταία αναχώρηση πούλμαν από το σταθμό Συγγρού – Φιξ
θα γίνει στις 06:15.

- Στάση Μετρό γραμμή 2 «Πανεπιστήμιο», κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου, επιβίβαση από την πλευρά των Προπυλαίων Πανεπιστημίου (έξοδος «Πανεπιστήμιο»).

- Στάση Μετρό γραμμή 2 & 3 «Σύνταγμα» κατά μήκος της λεωφόρου
Βασιλίσσης Αμαλίας (επιβίβαση και από τις δύο πλευρές).

- Στάση Μετρό γραμμή 3 «Ευαγγελισμός», κατά μήκος της λεωφόρου
Βασιλίσσης Σοφίας, επιβίβαση από την πλευρά της ανόδου.

- Στάση Μετρό γραμμή 3 «Κατεχάκη», κατά μήκος της λεωφόρου Μεσογείων, επιβίβαση από την πλευρά της ανόδου αυτοκινήτων.

Για όσους επιλέξουν να μεταβούν στην εκκίνηση με δικά τους μέσα πρέπει να γνωρίζουν ότι οφείλουν να βρίσκονται στο χώρο της εγκατάστασης (χώρος αφετηρίας, Μαραθώνας) τουλάχιστον μία ώρα πριν από την ώρα εκκίνησης του αγώνα, δηλαδή το αργότερο ως τις 8:00 πμ., λαμβάνοντας υπόψη και την απόσταση που θα πρέπει να διανύσουν οι δρομείς περπατώντας από το parking αποβίβασής τους ως την αφετηρία (περίπου 800 μ.). Επίσης να λάβουν υπόψη τους ότι στη μαραθώνια διαδρομή θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνιος από τις 8:00 π.μ.

Η ώρα εκκίνησης του Αυθεντικού Μαραθωνίου έχει προγραμματισθεί για τις 09:00.

 

Τελευταία Νέα