Ενισχυμένος ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης!

Gazzetta team
Ενισχυμένος ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης!

bet365

Σημαντικά ενισχυμένη, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εμφανίζεται η ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης ΟΠΕΝ κατηγορίας του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, που έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας για τις υποχρεώσεις της στη σεζόν 2016-17, με πολλές φιλοδοξίες για επανάληψη των μεγάλων διακρίσεων, εντάχθηκε και η Αθανασία Τσόλα.

Η 18χρονη χάλκινη (γεν. 1998) πρωταθλήτρια Ευρώπης (στο Ντουέτο) των Νεανίδων και 6η στο Παγκόσμιο του 2016, από τις πλέον ανερχόμενες ταλαντούχες αθλήτριες στην Ελλάδα, εντάσσεται στο δυναμικό των Σκαθαριών με μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό και μετέχει ήδη στην προετοιμασία της ομάδας.

Στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, φυσικά, παραμένουν και δεσπόζουν τα αστέρια του Ολυμπιακού Ντουέτου Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που θα δώσουν ώθηση για νέες σπουδαίες επιτυχίες και θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα σεζόν. Οι προπονήσεις γίνονται τόσο στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης όσο και σε αυτό του Αγίου Κοσμά.

Στην ομάδα ΟΠΕΝ του ΑΝΟΜ μεταγράφεται ακόμα η Αγάπη Χαλιώτη (γεν. 1998), ενώ στα Σκαθάρια μεταγράφονται δέκα ακόμα μικρότερης ηλικίας αθλήτριες. Είναι οι: Γκανά Σωτηρία γεν. 2008 (3*,4*), Καραπέτσα Νεκταρία 2006 (4*), Ζουμπουλιάδη Γεωργία 2004 (4*), Οικονόμου Αναστασία 2004 (4*), Βιολέτη Ανδριάνα Μιχαέλα 2006 (Κορασίδων Β’), Γκανά Αγγελική 2005 (Κορασίδων Β’), Σκαμνάκη Όλγα 2005 (Κορασίδων Β’), Μανασάκη Αικατερίνη 2006 (Κορασίδων Β’), Παπαματθαίου Στέλλα 2003 (Κορασίδων Α’), Μυλωνά Ευρυδίκη Βάγια 2003 (Κορασίδων Α’), Χουγιάζου Μελίνα Φλώρα 2003 (Κορασίδων Α’), Ρηγανάκου Κυριακή 2003 (Κορασίδων Α’), Σιάτρα Γλυκερία 2003 (Κορασίδων Α’), Ζορμπά Ιωάννα Ελισάβετ 2002 (Κορασίδων Α’).

Η τεχνική σύμβουλος του ΑΝΟΜ και ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου δήλωσε για τη μεταγραφή της Τσόλα και για τη νέα σεζόν: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την επιλογή της Αθανασίας να έρθει στα “Σκαθάρια”. Πρώτον, γιατί θα αποτελέσει ένα δυνατό χαρτί στην ενίσχυση της ομάδας μας και, δεύτερον, γιατί η επιλογή αυτή της εξασφαλίζει την καλύτερη προετοιμασία που πρέπει να έχει και για τις απαιτήσεις της Εθνικής ομάδας. Εκεί όπου έχει πολλά ακάμα να δώσει. Σε προσωπικό επίπεδο, επειδή εχω δουλέψει μαζί της στην Εθνική ομάδα, σε κερδίζει με τη θετική της ενέργεια και επηρεάζει πάντα θετικα όλο τον περίγυρό της.

Εύχομαι αυτή η συνεργασία να αποδώσει τα μέγιστα σε επιτυχίες αγωνιστικές και ψυχικές!! Οσον αφορά την οικογένεια του ΑΝΟΜ ευχόμαστε ενα θερμό καλοσώρισμα στην Αθανασία μας. Όσο για τη ομάδα, εκτιμώ ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και τη νέα σεζόν, θα λειτουργεί ενωμένη σαν οικογένεια και με τα επιτεύγματά της θα φέρει περισσότερα παιδιά στο άθλημα. Φυσικά, συμβάλλει τα μέγιστα και στην ενδυνάμωση των εθνικών μας συγκροτημάτων όλων των κατηγοριών”.

Η προπονήτρια Δέσποινα Θεοδωρίδου λέει από την πλευρά της: “Ξεκινήσαμε δυναμικά και με όρεξη. Η ενίσχυση είναι σημαντική στην ΟΠΕΝ με την παρουσία της Τσόλα, είμαστε πλήρεις. Στόχος είναι να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Είναι πολύ καλό το κλίμα, υπάρχει άψογη συνεργασία, με γερό δέσιμο.

Συστηματική δουλειά γίνεται από την ΟΠΕΝ, σε όλες τις κατηγορίες και στην εκμάθηση. Υφίσταται, βέβαια, πάντα το πρόβλημα με το χώρο στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε άλλη μία διαδρομή. Έχουν αυξηθεί τα παιδιά στην εκμάθηση και είναι απαραίτητο να αυξηθεί ο χώρος. Ευτυχώς υπάρχει κι ο Άγιος Κοσμάς”.

Η συνεργάτης του τεχνικού τιμ στις μικρότερες κατηγορίες Ευγενία Καφετζή (μαζί με τη Βάσω Καφετζή) δηλώνει: “Είμαστε πολύ χαρούμενες που ξεκίνησε η νέα χρονιά. Έχουμε αρκετά υψηλούς στόχους, μας περιμένει πολλή δουλειά. Τόσο εμείς όσο και τα παιδιά είμαστε γεμάτοι όρεξη.

Ελπίζουμε να πάνε όλα κατ’ ευχήν με υγεία και πολλή προπόνηση. Έχουμε πολύ περισσότερα παιδιά από πέρυσι στην εκμάθηση και στις μικρές κατηγορίες. Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα του συλλόγου μας είναι ξακουστά πλέον, αλλά και το άθλημα γενικότερα κερδίζει περισσότερο κόσμο”.

despinanom1despinanom3

 

Τελευταία Νέα