Μπέρταλαν: «Ευγνώμονες που προετοιμαζόμαστε με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μπέρταλαν: «Ευγνώμονες που προετοιμαζόμαστε με τον Ολυμπιακό»

bet365

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού και του Χάρη Παυλίδη, «έπλεξε» ο προπονητής της Oύιπεστ, Αρς Μπέρταλαν με αφορμή την κοινή προετοιμασία των δυο ομάδων που διεξάγεται στο «Π. Καπαγέρωφ».

Αναλυτικά η δήλωση του Αρς Μπέρταλαν στο osfp.gr

«Είμαστε ευγνώμονες που βρισκόμαστε εδώ και προετοιμαζόμαστε με τον Ολυμπιακό του Χάρη Παυλίδη. Είναι μια έξτρα προετοιμασία για εμάς και είναι πολύ ευχάριστο ότι προπονούμαστε και αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης.

Θυμόμαστε την περσινή μεταξύ μας αναμέτρηση στον ημιτελικό του Final 4. Ήταν ένα… τρελό και συναρπαστικό παιχνίδι. Αυτό που συνέβη στο τελευταίο οκτάλεπτο όπου σκοράραμε 5 τέρματα έναντι ενός, δεν ήταν φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό αλλά ξέρουμε ότι στην Εuroleague και σε έναν ημιτελικό τα παιχνίδια κρίνονται σε πολύ μικρές λεπτομέρειες και εκείνη την ημέρα αυτές ήταν με το μέρος μας.

Φέτος τον Ολυμπιακό τον περιμένω πολύ δυνατό, ως συνήθως. Διαθέτει έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και παίκτριες μεγάλης αξίας και ομάδα που έχει τεράστια εμπειρία από την συμμετοχή στην Euroleague. Είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται ξανά στο Final 4 και όπως προανέφερα εκεί τα πάντα μπορεί να συμβούν».

 

Τελευταία Νέα