Επιστροφή στις προπονήσεις για την Κυριακοπούλου

Gazzetta team
Επιστροφή στις προπονήσεις για την Κυριακοπούλου

bet365

Στις καθημερινές της συνήθειες επέστρεψε η Νικόλ Κυριακοπούλου, που μετά την δύσκολη σεζόν που προηγήθηκε ξεκίνησε και πάλι την προετοιμασία της.


Η "χάλκινη" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 στο Πεκίνο στο επί κοντώ ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο διάστημα από τραυματισμός, τόσο λίγο πριν, όσο και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο διάστημα αυτό κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει αρχικά να πάρει μέρος στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη και μετ΄έπειτα να αφήσει πίσω της οποιαδήποτε τραυματισμό.

Η έμπειρη άλτρια του επί κοντώ, που αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται για το πείσμα και την υπομονή της ξεκίνησε τη νέα σεζόν με στόχο να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και να κυνηγήσει τη διάκριση σε μεγάλες διοργανώσεις.

Το κορυφαίο γεγονός του 2017 δεν είναι άλλο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στο Λονδίνο, ενώ στο καλεντάρι υπάρχει και το Ευρωπαϊκό κλειστού στο Βελιγράδι. Η Κυριακοπούλου το 2016 ξεκίνησε πολύ δυνατά τη χρονιά με 4,81 μ. στον κλειστό στίβο, ενώ στη θερινή σεζόν ξεπέρασε τα 4,75 μ. στη Ρώμη και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ.

 

Τελευταία Νέα