Φαραντάκης: «Άμα κάθεσαι μέσα δεν παθαίνεις τίποτα, αλλά δε ζεις κιόλας»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Φαραντάκης: «Άμα κάθεσαι μέσα δεν παθαίνεις τίποτα, αλλά δε ζεις κιόλας»

bet365

Επιτυχημένη έκβαση είχε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Στέλιος Φαραντάκης, ο οποίος υπέστη διπλό κάταγμα στο χέρι στη διάρκεια του αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα.

Ο άτυχος ποδηλάτης, ο οποίος τραυματίστηκε 4 χλμ πριν τον τερματισμό στον αγώνα αντοχής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για αθλητές κάτω των 23 ετών, αψηφώντας τον πόνο κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια και δήλωσε στο gazzetta.gr: «Αφότου χτύπησα στις μπαριέρες έπιασα το τιμόνι και με τα δύο χέρια, ήμουν ζεστός δεν καταλάβαινα μετά προσπάθησα να συνεχίσω αλλά δεν μπορούσα να βάλω δύναμη στο χέρι. Έτσι, συνέχισα με το ένα χέρι με ό,τι δυνάμεις είχα. Το χέρι μου είχε γίνει άχρηστο τα δάχτυλα μου ήτανε το ένα αριστερά το άλλο δεξιά. Αλλά αυτά έχει αθλητισμός άμα κάθεσαι μέσα δεν παθαίνεις τίποτα αλλά δε ζεις κιόλας...»

Αναφορικά με την επέμβαση σημείωσε: «Το χειρουργείου διήρκεσε 1:30 ώρα, μου τοποθετήθηκαν λάμες, οι οποίες ευτυχώς δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν. Έτσι θα βγω αύριο από το νοσοκομείο, επιστρέφω τη Δευτέρα για Αθήνα και σε 3-4 εβδομάδες θα μπορέσω να ξαναρχίσω προπονήσεις»

Ενώ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Η σεζόν ξεκίνησε και τελείωσε με επέμβαση. Μια ακόμη επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση σήμερα από τον γιατρό του αθλητικού νοσοκομείου Άσπεταρ στην Ντόχα. Δεν το βάζω κάτω.

Θα επιστρέψω πιο δυνατός την επόμενη σεζόν. Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ποδηλάτης, ο οποίος χθες υπέστη διπλό κάταγμα μετακάρπιου τέσσερα χιλιόμετρα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα αντοχής για αθλητές κάτω των 23 ετών στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος δρόμου που γίνεται στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

 

Τελευταία Νέα