Στα γραφεία των Special Olympics ο Παναθηναϊκός

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στα γραφεία των Special Olympics ο Παναθηναϊκός

bet365

Το απόγευμα της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία της ομάδας Βαρέων Αθλημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. επισκέφτηκε τα γραφεία των Special Olympics Hellas στο Γουδή.

Η προπονήτρια της Πάλης Λία Νικολάου και ο αθλητής Νίκος Λέων, ο προπονητής και πυγμάχος Θοδωρής Ριτζάκης, ο Ανδρέας Κατζουράκης και ο Αλέξανδρος Ζησόπουλος από την Πυγμαχία καθώς και η αθλήτρια Χαρά Καρανάσου και ο προπονητής της Άρσης Βαρών του Συλλόγου μας Κωνσταντίνος Σαλπιγγίδης, βρέθηκαν δίπλα στoυς αθλητές και προπονητές της ομάδας Άρσης Βαρών των Special Olympics Ηellas.

Το «πάρων» έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος των Special Olympics Ηellas και Πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας καθώς και η Διευθύντρια κ. Άρτεμις Βασιλικοπούλου, ο συντονιστής του αθλήματος των Special Olympics Ανδρέας Κωλέττης και ο βοηθός προπονητή Νίκος Κουκουλάκης.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού Α.Ο. έχαιραν πολύ θερμής υποδοχής από όλους και οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα, να ανταλλάξουν χρήσιμες πληροφορίες, να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους αλλά και να διασκεδάσουν, γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλο. Οι προπονητές και οι αθλητές του Τριφυλλιού λίγο πριν την αποχώρησή τους από τις εγκαταστάσεις των στο Γουδή, πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα, χαρίζοντας χαρά στους οικοδεσπότες, ενώ μία επόμενη συνάντηση είναι ήδη στα πλάνα τους.

IMG_1877

Ο Πρόεδρος των Special Olympics Ηellas και Πρέσβυς ε.τ., κ. Διονύσιος Κοδέλλας δήλωσε στο panathinaikos1908.gr σχετικά:

«Σήμερα είχαμε τη μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε την ομάδα των βαρέων αθλημάτων του Παναθηναϊκού, γεγονός που αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία ώστε οι αθλητές μας να τους γνωρίσουν. Είχαμε μία μακρά και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, όπου οι αθλητές και των δύο ομάδων ήρθαν πιο κοντά. Αυτός είναι και στόχος μας για τους αθλητές μας. Να δημιουργούν δεσμούς φιλίας μέσα από τον αθλητισμό και να αναπτύσσονται πνευματικά σωματικά και ψυχικά. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι κέρδος και για τις δύο πλευρές. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει διαχρονικά ότι είναι πάντα δίπλα μας και πάντα βοηθάει.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές μας. Όλοι εδώ είναι εθελοντές. Παρά την κρίση, υπάρχει πολύ ευαισθησία και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που στέκονται δίπλα μας».

Ο πρωταθλητής παλαιστής του Παναθηναϊκού Α.Ο., που είχε και την πρωτοβουλία αυτής της επίσκεψης, Νίκος Λέων τόνισε:

«Όλα ξεκίνησαν όταν η προπονήτριά μου κι εγώ αγοράσαμε την Special Olympics Ηellas Support Bag. Έπειτα, αυτή η ανάγκη και αναζήτηση για να έρθουμε ιδίοις όμμασι σε επαφή με τα παιδιά, ήταν μονόδρομος. Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια όλων εδώ και ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση. Ο πρόεδρος, η κ. διευθύντρια, ο προπονητής αλλά και οι εθελόντριες, μας χάρισαν πολλές πληροφορίες, οι οποίες σίγουρα θα αποτελέσουν κίνητρο για εμάς σε ό,τι κάνουμε. Είμαι πολύ συγκινημένος διότι ζήσαμε μία πολύ αυθεντική εμπειρία και όλοι μιλήσαμε από καρδιάς. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να στηρίζουμε όλες τις ενέργειες των αθλητών των Special Olympics Ηellas».

IMG_1899

 

Τελευταία Νέα