Tιτάνια δύναμη ο Φαραντάκης, που τερμάτισε με διπλό κάταγμα...

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Tιτάνια δύναμη ο Φαραντάκης, που τερμάτισε με διπλό κάταγμα...

bet365

Υπάρχουν φορές που το μεγαλείο ενός αθλητή δεν κρίνεται από τα μετάλλια, αλλά από τα ψυχικά αποθέματα όταν οι σωματικές αντοχές εξασθενούν. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Στέλιος Φαραντάκη, ο οποίος τερμάτισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας της Ντόχα παρά το διπλό κάταγμα.

Ο άτυχος ποδηλάτης τερμάτισε 109ος στον αγώνα αντοχής ποδηλασίας δρόμου κάτω των 23 ετών, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα του Κατάρ Ντόχα, έχοντας υποστεί 4 χιλιόμετρα πριν από τον τερματισμό (της διαδρομής των 166χλμ.) διπλό κάταγμα μετακαρπίου.

Στον αγώνα εκκίνησαν 188 αθλητές, από τους οποίους τερμάτισαν 149!

0 21χρονος αθλητής, ο οποίος αναμένεται να υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση, στο πλέον υπερσύγχρονο ορθοπεδικό κέντρο της Ντόχα, το οποίο συνεργάζεται με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας δήλωσε: «Ήταν μια μπαριέρα πιο έξω από τις προηγούμενες, 4 χλμ. πριν τον τερματισμό. Εκεί χτύπησα το χέρι μου και έπαθα διπλό κάταγμα. Παρά τον πόνο συνέχισα τον αγώνα, διότι ήθελα να τερματίσω έστω και με το ένα χέρι. Αύριο το πρωί θα χειρουργηθώ εδώ στο Κατάρ και θα επιστρέψω την Κυριακή στην Ελλάδα».

Νικητής του αγωνίσματος ο Κρίστοφερ Χάλβορσεν (Νορβηγία) με 3:40:53 και ακολούθησαν ο Πασκάλ Άκερμαν (Γερμανία) και ο Γιάκουμπ Μαρέτσκο (Ιταλία).

 

Τελευταία Νέα