Τόπο στα νιάτα στο τάεκβοντο

Gazzetta team
Τόπο στα νιάτα στο τάεκβοντο

bet365

Τα νιάτα έχουν παραλάβει εδώ και πολύ καιρό τη σκυτάλη ανάπτυξης του αθλήματος του Ταεκβοντό και οι αριθμοί επιβεβαιώνουν συνεχώς και με απόλυτη συνέπεια την κοινή πλέον απ' όλους αυτή διαπίστωση.


Στο πρωτάθλημα πρόκρισης Νοτίου Ελλάδας για το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, συνολικά θα λάβουν μέρος 714 νεαροί αθλητές και αθλήτριες.
Οι 189 έχουν γεννηθεί το 2005, δηλαδή είναι ηλικίας 11 χρονών και οι 525 τα έτη 2002-2003-2004, δηλαδή διανύουν τις ηλικίες 12-13-14 χρονών.

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα πρόκρισης της Βορείου Ελλάδας που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα, μετείχαν 450 νεαροί αθλητές και αθλήτριες. Ένα πανελλαδικό σύνολο που αναμφισβήτητα συνθέτει το θαυμάσιο μέλλον του αθλήματος.
Είναι ολοφάνερο ότι τα σωματεία και οι προπονητές του Ταεκβοντό εργάζονται αποδοτικά και σε βάθος σε όλο το ηλικιακό φάσμα, με αποτέλεσμα η αύξηση του αριθμού των αθλητών να προχωράει με γρήγορους ρυθμούς σε ετήσια μάλιστα βάση.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί με συνεχή ροή μέχρι το βράδι.

Το Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων βρίσκεται επί των οδών Αρτάκης και Ελλησπόντου σε ελάχιστη απόσταση μετά την έξοδο 5 της Αττικής Οδού.

 

Τελευταία Νέα