Θα ξανάπληρώσει ακριβά ο Κύργιος τη συμπεριφορά του...

Θα ξανάπληρώσει ακριβά ο Κύργιος τη συμπεριφορά του...

Το «κακό παιδί» του τένις, Νικ Κύργιος είναι πιθανό να πληρώσει ακριβά το γεγονός ότι βαριόταν να παίξει στον αγώνα Masters της Σανγκάης, κόντρα στον ίσα Ζβερεφ.

Θα ξανάπληρώσει ακριβά ο Κύργιος τη συμπεριφορά του...

Συγκεκριμένα η «ταρίφα» που προβλέπεται από την ATP γι αυτές τις περιπτώσεις είναι 10.000 δολάρια. 

Ο Ελληνοαυστραλός Νο 14 στον κόσμου, που έκανε ό,τι μπορούσε για να εξοργίσει το κοινό (δείτε εδώ πώς αποδοκιμάστηκε), περπατώντας στο γήπεδο. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κύργιος θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη, με αφορμή την απρεπή συμπεριφορά του. 

Το  2015 στο Μόντρεαλ, τα πήρε στο κρανίο με τον Σταν Βαβρίνκα  την ώρα του αγώνα και του είπε: «Σόρι που στο λέω φίλε, αλλά ο Κοκκινάκης πήδ...ε την κοπέλα σου», αναφερόμενος στην Ντόνα Βέκιτς. 

Τότε η ΑΤΡ είχε αποβάλει τον Κύργιο για ένα μήνα και του είχε επιβάλει χρηματικό πρόστιμο 9.000 ευρώ. 

Ακολούθησε νέο χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.200 ευρώ για σχόλιο που έκανε αναφερόμενος σε ball boy με την ΑΤΡ να τον θέτει υπό επιτήρηση.

Στη διάρκεια του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, ο Κύργιος πλήρωσε την αθυροστομία του αντί του ποσού των 2.700 ευρώ, το δεύτερο μεγαλύτερο χρηματικό πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ από την ΑΤΡ, στον αγώνα κόντρα στον Κορένο Μπούστα.

Με δεδομένο ότι ο Κύργιος κρίθηκε υπότροπος στη διάρκεια του ενός έτους που τελούσε υπό επιτήρηση πλήρωσε 22.700 ευρώ, έχοντας συνολικά καταβάλει στην ΑΤΡ έως τον Φεβρουάριο του 2016, 30.500 ευρώ!

Best of internet