Κύργιος: «Αν δεν θέλουν να με βλέπουν, ας φύγουν»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κύργιος: «Αν δεν θέλουν να με βλέπουν, ας φύγουν»!

bet365

Αδιόρθωτος! Ο Νικ Κύργιος επιδεικνύει τη χειρότερη συμπεριφορά αθλητή και ξέσπασε κατά του κοινού που τον αποδοκίμασε για τα... χάλια του στο παιχνίδι με τον Ζβέρεφ!

Ο ομογενής τενίστας παράτησε τελείως το παιχνίδι στο Shanghai Masters, η προκλητική και παντελώς αντίθετη του Fair Play, αγωνιστική συμπεριφορά του, προκάλεσε τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο, όμως, ο Κύργιος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα με τις πράξεις του στο κορτ.

Θέλησε ν' απαντήσει και το έκανε στις δηλώσεις του αμέσως μετά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν με απασχολούν οι αποδοκιμασίες. Αν ο κόσμος γνώριζε το άθλημα, θα ήταν στο κορτ να παίζει, όχι στην εξέδρα. Δεν ξέρει κανείς τι περνάω εγώ. Δεν τους χρωστάω τίποτα. Είναι επιλογή μου.

Αν δεν τους αρέσει, ας φύγουν από το γήπεδο, δεν τους ζήτησα εγώ να έρθουν! Μόνοι τους πήραν την επιλογή κι ήρθαν!

Αν είναι όλοι τόσο καλοί στις συμβουλές και τόσο καλοί στο τένις γιατί δεν είναι στο κορτ και γιατί δεν είναι τόσο επιτυχημένοι όσο εγώ;».

Λίγο αργότερα, βέβαια, ζήτησε μια απλή συγγνώμη μέσω social media, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για ένα παιδί που στα 21 του, έχει κάνει τον κόσμο ν' ασχολείται με τον προβληματικό του χαρακτήρα κι όχι με τις ικανότητές του στο τένις...

 

Τελευταία Νέα