Την 6η θέση η Κοντοχριστοπούλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Την 6η θέση η Κοντοχριστοπούλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο

bet365

Δυνατή εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως, που διεξήχθη στην πόλη Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε 5 νίκες σε 6 αγώνες στο 4ο γκρουπ των προκριματικών και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό με την 9η καλύτερη βαθμολογία.

Εκεί επικράτησε 15-3 της Ιρλανδής Άννα Λι και αμέσως μετά της Γιαπωνέζας, Σουμίρε Τσούτζι με 15-12. Στις «16» απέκλεισε την Αμίτα Μπερθιερ από την Σιγκαπούρη για να χάσει στις «8» από την Ουγγαρέζα Φλόρα Πάστορ με 15-9.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Κρίν Μιγιαγουάκι από την Ιαπωνία, η οποία στον τελικό νίκησε με 15-13, την αντίπαλο της Κοντοχριστοπούλου, Πάστορ.

Θυμίζουμε ότι η 19χρονη Κοντοχριστοπούλου, Νο 22 στον κόσμο κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου κατέλαβε την 33η θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα