Μέσα από την έρημο η διαδρομή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Μέσα από την έρημο η διαδρομή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα

bet365

Bαρβάρα Φασόη και Πολυχρόνης Τζωρτζάκης είναι οι δύο από τους τέσσερις αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στη Ντόχα και σήμερα πήραν μία γεύση από τη διαδρομή.

Η Βαρβάρα, η οποία θα αγωνιστεί τόσο στην ατομική χρονομέτρηση, όσο και στο δρόμο αντοχής σημείωσε στο gazzetta.gr: «Σήμερα, έκανα τη διαδρομή του χρονομέτρου, η οποία είναι πολύ τεχνική.

Γενικότερα πρόκειται για μία εντυπωσιακή διαδρομή, στη δυτική πλευρά της πόλης, η οποία είναι γεμάτη εντυπωσιακά κτήρια. Το πρόβλημα είναι ότι όσο περνάει η ώρα έχει τρομερή ζέστη και όταν είσαι σε ένταση σε ενοχλεί πολύ, ειδικά αν έχει και σκόνη. Σίγουρα βέβαια η σκόνη είναι για όλους…»

Από την πλευρά του ο Χανιώτης πρωταθλητής, ο οποίος θα αγωνιστεί μόνο στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης τόνισε: «Η διαδρομή ήταν αυτό που περίμενα, τεχνική με αρκετές εναλλαγές ταχύτητας.

Η σημερινή προπόνηση δεν πήγε όπως θα ήθελα, έπαθα δύο λάστιχα στην μέση της ερήμου και είχα και μία πτώση σε μία αναστροφή. Τραυματίστηκα ελαφρά στο γόνατο και στον αριστερό ώμο.

Προσπάθησα να βγάλω ένα 10λεπτο σε ρυθμό αγώνα, αλλά αμέσως κατάλαβα ότι το σώμα μου δεν μπορεί να αποδώσει λόγω της ζέστης, η οποία άγγιξε τους 43° Κελσίου... στην έρημο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 1:30 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 16:00. Με δεδομένο ότι νυχτώνει περίπου στις 18:00 τα φαβορί που θα τρέχουν προς το τέλος θα έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα».

 

Τελευταία Νέα