Το χάλκινο ευρωπαϊκό μετάλλιο η εθνική γκολμπόλ!

Το χάλκινο ευρωπαϊκό μετάλλιο η εθνική γκολμπόλ!

Η πρώτη μεγάλη ελληνική επιτυχία για τον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρίες αμέσως μετά από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ήρθε από την εθνική μας ομάδα γκόλμπολ των γυναικών. 

Το χάλκινο ευρωπαϊκό μετάλλιο η εθνική γκολμπόλ!

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, τα κορίτσια της Μέννης Κεσσανοπούλου, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο αλλά και την άνοδο στην Α` κατηγορία της διοργάνωσης.

Στον «μικρό» τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β` κατηγορίας, η Ελλάδα συνέτριψε 7-1 στην Ολλανδία και πανηγύρισε τόσο το μετάλλιο όσο και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ευρωπαϊκού γυναικείου γκόλμπολ, κάτι που αποτελούσε εξ αρχής τον πρώτο και βασικότερο στόχο.Τα τέρματα της ελληνικής ομάδας στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, σημείωσαν οι Δρίβα (2), Άγκο (3), Τζάλλα (1) και Λορέντζου (1).

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η πολύπειρη Μ. Βρετανία, η οποία στον τελικό νίκησε 4-1 την Γερμανία. Οι δύο αυτές ομάδες ήταν και οι μοναδικές που υποχρέωσαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε ήττα κατά τη διάρκεια του τουρνουά, την ίδια στιγμή που είχε και πέντε νίκες στην πορεία προς την τρίτη θέση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Best of internet