Συγχαρητήρια Κοντονή σε Κορακάκη

Gazzetta team
Συγχαρητήρια Κοντονή σε Κορακάκη

bet365

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής συνεχάρη την Άννα Κορακάκη και τον προπονητή και πατέρα της, Τάσο για την κατάκτηση του χρυσού και ασημένιου μεταλλίου σε πυροβόλο πιστόλι 25μ. και αεροβόλο πιστόλι 10μ. στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Μπολόνια.

Η δήλωση του Σταύρου Κοντονή: «Η Άννα Κορακάκη συνεχίζει να κρατά στην κορυφή του κόσμου την ελληνική σημαία και να μας κάνει όλους υπερήφανους.

Μετά τη διπλή ανεπανάληπτη επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κατέκτησε δύο μετάλλια και στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μπολόνια.

Της αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια και η τιμή όλων των Ελλήνων, δεδομένου πως πέραν των αγωνιστικών επιτυχιών της, καταφέρνει να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα και να παραμένει στη διεθνή κορυφή, στοιχείο που χαρακτηρίζει τις μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού.

Για μια ακόμα φορά "εύγε" στην χρυσή Άννα και τον προπονητή και πατέρα της Τάσο Κορακάκη.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα