Κορακάκης: «Η Άννα σκεφτόταν να γίνει δημοσιογράφος!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Κορακάκης: «Η Άννα σκεφτόταν να γίνει δημοσιογράφος!»

bet365

Η Άννα Κορακάκη δεν ήταν σε θέση να σχολιάσει την κατάκτηση δύο μεταλλίων στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Μπολόνια, αφού έχει πάρει θέση για να κάνει τον σχολιασμό του τελικού των 10μ. αεροβόλου πιστολιού ανδρών, στο κανάλι της ISSF! Στο gazzetta.gr μίλησε όμως, o πατέρας και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης για την σπουδαία της εμφάνιση.

Λίγο αφότου ολοκλήρωσε τον αγώνα της, στο αεροβόλο πιστόλι 10μ., όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας την πρώτη θέση στην τελευταία βολή από την Αλεχάντρα Σαβάλα – Βάσκες (διαβάστε ΕΔΩ), η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, πήρε θέση στο μπουθ για να κάνει τον σχολιασμό του τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των ανδρών για το κανάλι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκοποβολής (ISSF).

Στην ερώτηση για το αν σκοπεύει να ακολουθήσει δημοσιογραφική καριέρα η κόρη του, ο Τάσος Κορακάκης ήταν ξεκάθαρος: «Παλιότερα της άρεσε και το σκεφτόταν, όμως στην πορεία άλλαξε γνώμη. Πια ξέρει ότι δεν την ενδιαφέρει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο».

Σχετικά με τον τελικό σημείωσε: «Η Άννα έκανε έναν φανταστικό τελικό, ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δυστυχώς στο τέλος έπαιξε βιαστικά, τις έφευγαν οι σφαίρες και έχασε το ρυθμό της.

Παρόλ’ αυτά ήταν εκπληκτική, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει το παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων το πρωί, το οποίο της ανήκει και αυτό των γυναικών 201,0!»

Η Άννα Κορακάκη, όπως είχε επισημάνει χθες, ο προπονητής της θα αφοσιωθεί στην φυσική της κατάσταση για το επόμενο διάστημα έως και τις αρχές του νέου έτους και θα προσπαθήσει παράλληλα να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στα μαθήματα της στην σχολή.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε το σχολιασμό της Άννα Κορακάκη

 

Τελευταία Νέα