Ο Τάσος Κορακάκης αποκαλύπτει το μυστικό επιτυχίας της Άννας

Ο Τάσος Κορακάκης αποκαλύπτει το μυστικό επιτυχίας της Άννας

Ο Τάσος Κορακάκης αποκαλύπτει το μυστικό επιτυχίας της Άννας

Ο προπονητής και πατέρας της Άννας Κορακάκη, αποκάλυψε στο gazzetta.gr το μυστικό επιτυχίας της κόρης του, η οποία μετά το χρυσό στο Ρίο κατέκτησε την πρωτιά και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Μπολόνια.  

Μία ημέρα πριν τον αγώνα, ο Τάσος Κορακάκης σημείωνε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι από εκείνες που κυνηγά η Άννα, ωστόσο θα κάνει το καλύτερο που μπορεί χωρίς άγχος. 

«Το ότι δεν κυνηγούσαμε αυτή τη διοργάνωση, δεν σημαίνει ότι θα την αφήναμε κι έτσι. Κάναμε ακριβώς αυτό που είπαμε, το καλύτερο που μπορούσαμε και ήρθε αυτό το χρυσό. 

Έχει ιδιαίτερη αξία αυτό το μετάλλιο, γιατί κατακτήθηκε με τους νέους κανονισμούς. Παρότι επρόκειτο να εφαρμοστούν από το 2017, όλοι οι αθλητές ερωτήθηκαν και συμφώνησαν εγγράφως να αγωνιστούν σύμφωνα με το νέο σύστημα, το οποίο είναι και πιο δίκαιο. 

Μέχρι πρότινος οι αθλητές παίζανε από 25 σφαίρες και οι δύο πρώτοι αγωνίζονταν για τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ ο τρίτος και ο 4ος για το χάλκινο μετάλλιο. Πλέον όλοι παίζουν μέχρι τέλους και σε κάθε γύρο αποκλείεται ο τελευταίος, κουβαλώντας την βαθμολογία του πρώτου γύρου. Η Άννα κατάφερε να πάρει το χρυσό σημειώνοντας εκπληκτική επίδοση, το οποίο κατοχυρώνεται ως παγκόσμιο ρεκόρ τελικού και μάλιστα κατά τη γνώμη μου δύσκολα θα σπάσει. 

Η Άννα ήρθε καλά προπονημένη και έκανε έναν φανταστικό αγώνα (Δείτε τον ΕΔΩ). Το μεγάλο της πλεονέκτημα ως αθλήτρια είναι ότι στους τελικούς ρίχνει πιο ελεύθερα απ’ ότι στον αγώνα. Μπαίνει στον τελικό πάντα με καλή ψυχολογία», σημείωσε ο Τάσος Κορακάκης και πρόσθεσε αναφορικά με τον αυριανό αγώνα, 

«Σε ότι αφορά στον αυριανό αγώνα, είναι το πρωί και το πρόγραμμα όπως το έχουν διαμορφώσει οι Ιταλοί είναι πραγματικά εξοντωτικό. Επειδή διεξάγεται ταυτόχρονα και το εθνικό πρωτάθλημα έχουν συμπτύξει τους χρόνους. 
Φερ’ ειπείν τελειώσαμε τον αγώνα, ακολούθησε απονομή και μετά μία συνέντευξη από ξένο κανάλι, με αποτέλεσμα να χάσουμε τη μισή προπόνηση στα δοκιμαστικά του αεροβόλου πιστολιού». 

 

Best of internet