Παρμάκης, Βλαχάκη και Ρεμπούλη στον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παρμάκης, Βλαχάκη και Ρεμπούλη στον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

bet365

Κορυφαίοι δρομείς των μεγάλων αποστάσεων είναι ανάμεσα στους 21.500 συμμετέχοντες από 61 χώρες που θα βρεθούν στην εκκίνηση του Protergia 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5χλμ., το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται τόσο από τη μαζικότητα των συμμετοχών, που για άλλη μια χρονιά συντρίβει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όσο και από την παρουσία καλών δρομέων.


Στον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ. (θα ξεκινήσει με τη δύση του ήλιου, στις 18:45, από το Λιμάνι), στην κατηγορία ανδρών, ξεχωρίζει η παρουσία του θριαμβευτή του 2013 και 2ου στην περσινή διοργάνωση, Μιχάλη Παρμάκη, ο οποίος επιστρέφει σε ρόλο πρωταγωνιστή μετά από μία μεγάλη περιπέτεια υγείας, που έθεσε σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή του.

Στις γυναίκες ξεχωρίζει η συμμετοχή της Ράνιας Ρεμπούλη και της Παναγιώτα Βλαχάκη.

Στα 5χλμ. Ανδρών (21:15, μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης) έχει δηλώσει συμμετοχή ο νικητής του περσινού αγώνα αλλά και του 2012, Μάριος Αποστολίδης, ενώ στις γυναίκες θα είναι παρούσα η θριαμβεύτρια του 2013 και 2014 Μαργαρίτα Ντίνα, καθώς και οι Ζωή Ανδρικοπούλου, Δήμητρα Ιορδανίδου.

Οι διοργανωτές έκαναν γνωστό πως έχει απομείνει ένας μικρός αριθμός θέσεων για ενήλικους δρομείς και θα διατεθεί με σειρά προτεραιότητας την Παρασκευή (07/10), σε όσους προσέλθουν έγκαιρα στο Κέντρο Εγγραφών, που θα είναι ανοιχτό στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ - HELEXPO από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Η διοργάνωση θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

 

Τελευταία Νέα