Ο σχολικός αθλητισμός γιορτάζεται στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Ο σχολικός αθλητισμός γιορτάζεται στη Λεωφόρο

bet365

Με αφορμή τον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, που κατά τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θα υποδεχτεί μαθητές από δημοτικά σχολεία του δήμου Αθηναίων, στις εγκαταστάσεις του κλειστού «Π. Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.


Εκεί, προπονητές της πυγμαχίας, της σκοποβολής, του στίβου, της τοξοβολίας, του ράγκμπι, της άρσης βαρών και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, της ξιφασκίας αλλά και του ποδοσφαίρου, θα μιλήσουν για τα αθλήματά τους και στη συνέχεια τα παιδιά θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε εκείνα της αρεσκείας τους.


Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα, τιμά για ακόμη μία χρονιά την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με την πρόθεση να τη μετατρέψει σε μία μεγάλη γιορτή και να σκορπίσει χαρά σε εκατοντάδες παιδιά.

H εκδήλωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τη συλλογή γραφικής ύλης για μαθητές (τετράδια, μολύβια κλπ) και ό,τι συγκεντρωθεί θα παραδοθεί στο Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης, της Περιφέρειας Αττικής.

Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθούν εντός του σχολικού ωραρίου.

 

Τελευταία Νέα