Στην Μπολόνια η Κορακάκη για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στην Μπολόνια η Κορακάκη για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

bet365

Η Άννα Κορακάκη βρίσκεται στην Μπολόνια, για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ αμέσως μετά καταθέτει τα όπλα μέχρι να τραβήξει ξανά προς τη δόξα.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης είναι μία από τις 12 αθλήτριες στον κόσμο που μετέχουν στη διοργάνωση και όπως τόνισε ο πατέρας και προπονητής της Τάσος Κορακάκης, σε αυτό το επίπεδο οι διαφορές είναι πολύ μικρές: «Η Άννα δεν σκέφτεται ότι πρέπει να κερδίσει σε αυτόν τον αγώνα, επειδή προέρχεται από την κατάκτηση δύο μεταλλίων. Στην πραγματικότητα δεν κυνηγάμε αυτόν τον αγώνα.

Το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ είναι από μόνο του επιτυχία, αφού μετέχουν οι κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο.

Με αυτόν τον αγώνα κλείνει ο αγωνιστικός κύκλος της φετινής χρονιάς, με τη Άννα να αφοσιώνεται στη σχολή της. Έως τα Χριστούγεννα θα δουλέψουμε φυσική κατάσταση με τις προπονήσεις με όπλα να ξεκινούν για τα καλά από τη νέα χρονιά».

Σε ότι αφορά στο θέμα της σχολής προπονητών που περιμένει να διοργανωθεί από την ΣΚΟΕ, ο Τάσος Κορακάκης είπε: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο από αυτό. Δυστυχώς εξακολουθεί να υπάρχει φοβερή κωλυσιεργία, το οποίο σημαίνει ότι αν δεν παρακολουθήσω στη σχολή έως τις αρχές του έτους, που θα δοθούν οι χρηματικές επιβραβεύσεις σε αθλητές και προπονητές Ολυμπιονικών θα έχω πρόβλημα.

Δεν ξέρω τι θα γίνει, οι μόνοι που ενδιαφέρονται και ρωτούν συνέχεια είναι οι δημοσιογράφοι, η πολιτεία προς το παρόν είναι μόνο υποσχέσεις.

Στη συνάντηση που είχα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, μου είχε πει ότι θα εξετάσει την επαναφορά μίας διάταξης που έδινε αυτομάτως δίπλωμα προπονητή σε προπονητές με μεγάλες επιτυχίες. Όμως, επί του παρόντος δεν γνωρίζω κάτι ούτε γι αυτό. Απλά περιμένω.

Ούτε στο θέμα του σκοπευτηρίου υπάρχει κάτι καινούριο. Είχαμε μία επαφή με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ενδιαφέρθηκε προκειμένου η Άννα να πηγαίνει να προπονείται μέσα σε στρατόπεδο, όμως δεν ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να λειτουργήσει».

Η Άννα Κορακάκη αγωνίζεται στις 7/10 στο πυροβόλο πιστόλι 25μ. και μία μέρα αργότερα στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού.

 

Τελευταία Νέα