Βατή η κλήρωση για τον ΝΟΒ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Βατή η κλήρωση για τον ΝΟΒ

bet365

H Γιαντράν και οι γερμανικές Ντούισμπουργκ και Ανόβερο είναι οι αντίπαλοι της ανδρικής ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης στη 2η προκριματική φάση του Champions League.

Η κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε στην Νιόν της Ελβετίας, είναι στα μέτρα των «μπέμπηδων», οι οποίοι έχουν βάσιμες ελπίδες να περάσουν στη επόμενη φάση.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη κληρώθηκε στον 3ο όμιλο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Χέρτσεγκ Νόβι του Μαυροβουνίου, με «οικοδέσποινα» την τοπική Γιάντραν και την τετράδα να συμπληρώνεται από τις Ντούισμπουργκ και Ανόβερο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου και οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο, θα εξασφαλίσουν τη πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα σχηματιστούν τέσσερα ζευγάρια, τα οποία θα διεκδικήσουν σε διπλούς αγώνες την πρόκριση στη φάση των ομίλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει περάσει απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης, μαζί με τις Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Προ Ρέκο (Ιταλία), Τσόλνοκι (Ουγγαρία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία), Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία) και Ολιμπίκ Νις (Γαλλία).


Αναλυτικά η κλήρωση της Β΄ προκριματικής φάσης του Champions League (σε παρένθεση ο τόπος διεξαγωγής κάθε ομίλου):
1ος όμιλος
(Έγκερ): Έγκερ (Ουγγαρία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Βερόνα (Ιταλία), Μόρναρ Σπλιτ (Κροατία)
2ος όμιλος (Μπρέσια): Μπρέσια (Ιταλία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Όρβοσι (Ουγγαρία), Σίντεζ Καζάν (Ρωσία)
3ος όμιλος (Χέρτσεγκ Νόβι): Βουλιαγμένη (ΕΛΛΑΔΑ), Ντούισμπουργκ (Γερμανία), Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Ανόβερο (Γερμανία)
4ος όμιλος (Ριέκα): Πριμόριε Ριέκα (Κροατία), Σαμπαντέλ (Ισπανία), Οραντέα (Ρουμανία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

 

Τελευταία Νέα