Ο Τάισον Φιούρι ανακοίνωσε την απόσυρσή του (pic)

Νίκος Ρόλλας
Ο Τάισον Φιούρι ανακοίνωσε την απόσυρσή του (pic)

bet365

Με ένα tweet γεμάτο μπινελίκια, ο Τάισον Φιούρι ανακοίνωσε (;) την απόσυρσή του από την αγωνιστική δράση...

Δεν έχουν τέλος οι συνταρακτικές ειδήσεις με πρωταγωνιστή τον Τάισον Φιούρι.

Μετά την είδηση οτι ο 28χρονος πυγμάχος βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης, τα ξημερώματα της Δευτέρας πέρασε στην αντεπίθεση με ένα μήνυμα, το οποίο έχει προκαλέσει πανικό στον χώρο της πυγμαχίας, καθώς εμμέσως πλην σαφώς ανακοίνωνε την απόσυρσή του από την αγωνιστική δράση.

«Η πυγμαχία είναι το πιο θλιβερό πράγματα που συμμετείχα. Είναι ένας βρώμικος χώρος. Είμαι ο καλύτερος, έχω αποσυρθεί. Για αυτό γλείψτε μου τον πο..σο. Χαρούμενες μέρες».

Ο Βρετανός πυγμάχος , ο οποίος μετράει 25 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απασχολεί τον Τύπο με τα καμώματά το.

Το 2013 πριν τον πρώτο του αγώνα είχε πει θα έδινε την αδελφή του αν έχανε, ενώ λίγο αργότερα αποκάλεσε δύο συναδέλφους του gay εραστές. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτά αποτελούν μόνο ένα μικρό κομμάτι των όσων έχει... καταφέρει, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει κατηγορηθεί για σεξιστική και ρατσιστική συμπεριφορά.

Aξίζει να σημειωθεί πως πολλά ΜΜΕ, διατηρούν επιφυλάξεις για το αν τελικά θα κάνει πράξη την δήλωσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα