Διαθεσόπουλος: «Γνώμονας μας η συνέχεια της πορείας κορυφής των Αθλημάτων μας»

Gazzetta team
Διαθεσόπουλος: «Γνώμονας μας η συνέχεια της πορείας κορυφής των Αθλημάτων μας»

bet365

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΚΟΕ, ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος αναφέρθηκε στο κλίμα συναίνεσης που διαπιστώθηκε στη Συνέλευση, το νέο αίμα στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας και τις προτεραιότητες που τίθενται, ενώ απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις των αθλημάτων της ΚΟΕ για την δικιά τους αρωγή και συνεργασία.

Οι δηλώσεις του: «Είχαμε μια Γενική Συνέλευση σε άψογο και συναινετικό κλίμα που μας χαροποιεί συνολικά. Όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης ψηφίστηκαν ομόφωνα και αυτό επίσης έχει τη σημασία του.

Αύριο ξεκινά μια νέα περίοδος, εξίσου δύσκολη, με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό και είναι απόρροια της γενικότερης κρίσης που διέρχεται η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Με αδιάψευστα στοιχεία αποδείξαμε και σήμερα αυτό που οι αριθμοί δείχνουν. Πως, η ΚΟΕ, πορεύεται σε επίπεδο κορυφής συνολικά του ελληνικού αθλητισμού.

Γνώμονας και του νέου Δ.Σ θα είναι η πορεία αυτή να συνεχιστεί, με την αναβάθμιση του επιπέδου των αθλημάτων μας, τις υψηλές και μεγάλες διακρίσεις των αθλητών μας και των σωματείων μας, για την εμπιστοσύνη και των οποίων ευχαριστούμε.

Στο νέο Δ.Σ της Ομοσπονδίας μετέχουν 5 νέα Τακτικά μέλη και άλλα 2 νέα Αναπληρωματικά, που σημαίνει ότι υπήρξε και σημαντική ανανέωση της τάξης του 30% συνολικά.

Σε αυτά τα 7 νέα πρόσωπα, υπάρχουν 4 που ήταν αθλητές υψηλού επιπέδου. Οι 2 (Μουστακαρίας, Μαρινάγης) στην υδατοσφαίριση και οι άλλοι 2 (Μάλαμας, Στελίου) στην κολύμβηση. Ο 5ος, ο Ανδρέας Ζώτος, είναι ο Νέστωρ των Ελλήνων προπονητών κολύμβησης, ο πρώτος που εισέρχεται στο Δ.Σ και τυγχάνει καθολικής αποδοχής, με την τεράστια προσφορά που έχει στο άθλημα.

Οι υπόλοιποι 2, από τους 7 νέους, προέρχονται από την Περιφέρεια, με πολύχρονη διοικητική πείρα και προσφορά στα αθλήματα μας.

Η ανανέωση φυσικά δεν θα εξαντληθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο. Καλώ όλους όσους αγαπούν και νοιάζονται το χώρο μας και είναι είτε πρώην αθλητές, παράγοντες, προπονητές και γονείς, τον οιονδήποτε που είναι κοντά στα αθλήματα μας, να σταθούν αρωγοί μας, αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται ο αθλητισμός. Με απώτερο φυσικά σκοπό, το σπίτι των Αθλημάτων μας, η ΚΟΕ, να έχει συνέχεια και επιτυχίες. Κάποιοι από αυτούς, κάποια στιγμή και όταν χρειαστεί, θα αξιοποιηθούν για το καλό του χώρου μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα