Σε εξέλιξη το Σπάρταθλον, εν αναμονή του πρώτου τερματισμού! (vid)

Gazzetta team
Σε εξέλιξη το Σπάρταθλον, εν αναμονή του πρώτου τερματισμού! (vid)

bet365

Το 34ο Σπάρταθλον, ο ιστορικός αγώνας υπεραποστάσεων 246 χιλιομέτρων γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστικός καθώς πέφτει η νύχτα και αναμένεται να φέρει αρκετές ανακατατάξεις στους εξαιρετικούς αθλητές οι οποίοι πλασάρονται εντός της πρώτης δεκάδας.

H εκκίνηση του ιστορικού υπερμαραθωνίου δόθηκε στις 7 σήμερα (30/09) το πρωί κάτω από την Ακρόπολη.

Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης Andrej Radjicowsky (no. 226), ο οποίος στο 47ο σημείο ελέγχου προσπέρασε τους Brunner Radek (no. 186) και Katalin Nagy (no. 356) οι οποίοι και έτρεχαν πλάι πλάι.

Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και περίπου 10 λεπτά πίσω, εναλλάσσονται δύο μεγάλα ονόματα του Σπάρταθλον, ο Ιταλός Marco Bonfiglio (no. 367) και ο Πολωνός Andrej Radjicowsky (no. 226) ενώ δύο ακόμη φαβορί του αγώνα, ο Πορτογάλος Joao Oliveira(no. 228) και ο Ιταλός Ivan Cudin (no. 371) βρίσκονται στις θέσεις 11 και 13 αντίστοιχα.

Από Έλληνες αθλητές πρώτος είναι ο Νίκος Σιδερίδης (no. 57) στην 8η θέση, δεύτερος ο Γιώργος Τάσιος (no. 52) στην 22η θέση και τρίτος ο Γιάννης Κουρκουρίκης (no. 43) στην 30η θέση.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας και η δύσκολη ανάβαση του Παρθένιου Όρους αναμένεται να δυσκολέψουν τους αθλητέςπου έχουν διανύσει ήδη περισσότερα από 120 χιλιόμετρα. Ο πρώτος αναμένεται να τερματίσει το πρωινό του Σαββάτου, ενώ τον αγώνα συνεχίζουν 330 αθλητές και αθλήτριες!

Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις σε Live Streaming μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.spartathlon.gr.

 

Τελευταία Νέα