Λούδης: «Ευκαιρία σε νέα παιδιά με φιλοδοξίες»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Λούδης: «Ευκαιρία σε νέα παιδιά με φιλοδοξίες»

bet365

Μία νέα σελίδα ανοίγει για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ο οποίος φέτος θα κάνει restart δίνοντας ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά, όπως τόνισε στο gazzetta.gr o προπονητής της ομάδας, Κώστας Λούδης.

Μία από τις ελάχιστες ομάδες που σταθερά τροφοδοτούν το ελληνικό πρωτάθλημα με νέους παίκτες, η Βουλιαγμένη, προχώρησε σε μία ριζική ανανέωση, στελεχώνοντας την ομάδα με το μέλλον του ελληνικού πόλο, όπως τονίζει ο Κώστας Λούδης:

«Έφυγαν αρκετοί παίκτες, οι οποίοι είχαν προφέρει τα μέγιστα και υπήρξαν σημαίες της ομάδας. Από φέτος θα στερηθούμε την εμπειρία των Τσαλκάνη, Βουλγαράκη και Ελμισιάν, δίνοντας ευκαιρία σε νέα παιδιά, με φιλοδοξίες. Η Βουλιαγμένη πάντα παρουσίαζε νεανικές ομάδες, όμως η φετινή ξεπερνά κάθε προσδοκία με το πιο νεανικό δίδυμο τερματοφυλάκων με τους Ζερδεβά και Κουρούβανη.


Τη θέση του Βουλγαράκη πήρε ο Σολανάκης, ενώ στην ομάδα προστέθηκε ο Νεμάνια Βίτσο, ένας Σέρβος με πολλές δυνατότητες και κίνητρο για να παίξει στην εθνική ομάδα της Σερβίας.


Στόχος μας και φέτος είναι είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και η είσοδος μας στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. Επίσης στις 13 Οκτώβρη θα μετάσχουμε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου στόχος είναι να προκριθούμε στους ομίλους ή αν δεν τα καταφέρουμε να συνεχίσουμε στα προημιτελικά του Len Trophy. Eίναι σημαντικό να έχουμε Ευρωπαϊκούς Αγώνες, ώστε τα παιδιά να αποκτούν την εμπειρία δύσκολων παιχνιδιών.

Η φετινή προσπάθεια δεν είναι πιο δύσκολη σε σχέση με πέρυσι και αυτό γιατί πιστεύω ότι έχουν ισχυροποιηθεί αρκετές ομάδες. Ανάμεσα σε αυτές ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο Υδραϊκός, ο οποίος εκτός από τον Φλέγκα θα έχει στις τάξεις του παίκτες όπως ο Μιτελούδης και ο Χατζηκυριακάκης.

Θέλω να πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμα καλύτερο φέτος και θα δικαιωθούν οι ομάδες που βασίστηκαν στη φρεσκάδα των νέων παικτών».

 

Τελευταία Νέα