Λοράντος: «Έναν εγχώριο τίτλο στο άμεσο μέλλον»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Λοράντος: «Έναν εγχώριο τίτλο στο άμεσο μέλλον»

bet365

Ο Τεό Λοράντος μίλησε στο gazzetta.gr για τη νέα αγωνιστική σεζόν και τους στόχους του Παναθηναϊκού.


Ο τεχνικός των «πρασίνων» τηρεί στάση αναμονή ενόψει του νέου πρωταθλήματος μέχρις ότου αποκτήσει μία εικόνα για τις υπόλοιπες ομάδες: «Θα είναι ερωτηματικό η νέα σεζόν και για τον Παναθηναϊκό και για τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό γιατί έγιναν πάρα πολλές μετακινήσεις παικτών και προπονητών και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες.


Σε ότι αφορά στον Παναθηναϊκό, θεωρώ ότι οι αλλαγές που έγιναν είναι προς το καλύτερο και δουλεύοντας με πλάνο θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που αναλογεί ιστορικά στο σύλλογο. Αυτό δεν είναι άλλο από έναν εγχώριο τίτλο στο άμεσο μέλλον».

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για την εθνική ομάδα και το πώς μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για την αναβάθμιση του επιπέδου του εγχώριου πρωταθλήματος: «Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν πάει καλά, γι αυτό πρέπει να σκύψουμε όλοι και να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Παραδοσιακές δυνάμεις που αποτελούσαν φυτώρια νέων παικτών, όπως τα Χανιά και ο ΝΟΠ δεν παίζουν στην μεγάλη κατηγορία. Φανταστείτε πόσο πιο δυνατό θα ήταν το πρωτάθλημα αν είχαμε ανταγωνιστικές ομάδες σε όλη την επικράτεια, όπως στα Χανιά, στην Πάτρα, στη Χίο, στη Θεσσαλονίκη.

Κλείνοντας ένας ολυμπιακός κύκλος θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και σε νέους παίκτες. Αυτό από μόνο του γεννά συναγωνισμό. Όταν ο παίκτης ξέρει ότι έχει βάσιμες πιθανότητες να κληθεί στην εθνική ομάδα θα δώσει το κάτι παραπάνω και στην προπόνηση και στον αγώνα και έτσι το πρωτάθλημα γίνεται πιο ανταγωνιστικό».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα