Ρεκόρ συμμετοχών στο 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη

Ρεκόρ συμμετοχών στο 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη

Περισσότεροι από 5000 είναι οι δρομείς που θα τρέξουν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στη Νέα Σμύρνη, στον 2ο Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Ρεκόρ συμμετοχών στο 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη

Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασαν κατά πολύ τον περσινό, απόδειξη ότι ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου και ότι αποτελεί το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στην πρωτεύουσα, μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο.

Η Οργανωτική Επιτροπή με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους δρομείς για την επιλογή τους και τονίζει ότι οι εγγραφές οι οποίες πιθανότατα θα προκύψουν από ακυρώσεις, θα διατεθούν στο Κέντρο Εγγραφών, την Παρασκευή 30.09.2016 και το Σάββατο 1.10.2016 από τις 10:00 μέχρι τις 20:00. Το Κέντρο Εγγραφών λειτουργεί στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, στον Πολυχώρο Γαλαξίας και οι δρομείς θα παραλάβουν αποκλειστικά από εκεί τον αριθμό συμμετοχής τους, το chip χρονομέτρησης (μόνο για τους αγώνες 10 Χλμ. και 5 Χλμ.), καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

Ο Αγώνας Nea Smyrni Historic Run έχει ξεχωριστό χαρακτήρα και σκοπό να τιμήσει την ιστορική μνήμη και την πολιτιστική κληρονομιά από τις αλησμόνητες πατρίδες. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία  συμμετοχής σε αγώνα δρόμου, με πολλές και σημαντικές αθλητικές καινοτομίες, μέσα σε ένα εορταστικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες,  www.neasmirnihistoricrun.gr,  www.facebook.com/Nea-Smyrni-Historic-Run

 

 

 

Best of internet