Οι πρώτες αποστολές δημοσιογράφων Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Οι πρώτες αποστολές δημοσιογράφων Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 17ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δημοσιογράφων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. 

Οι πρώτες αποστολές δημοσιογράφων Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Τους αγώνες διοργανώνουν ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο ΠΑΟΔΑΝ, η Περιφέρεια Κρήτης και η Παγκόσμια Ένωση Ποδηλασίας Δημοσιογράφων, ενώ την παραγωγή την έχει αναλάβει η Sports Tours Hellas.

Στην Κρήτη έχουν ήδη φτάσει οι πρώτες αποστολές των δημοσιογράφων – αθλητών, ενώ οι τελικές αφίξεις αναμένονται μέχρι την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα της επίσημης τελετής έναρξης των αγώνων, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 20:30 στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, Χάρης Αλεξάκης, μίλησε για τη σημασία αυτού του μεγάλου αθλοτουριστικού γεγονότος και τόνισε: «Αποτελεί για εμάς μία σημαντική εκδήλωση, αφού μπορεί να συνδυάσει τον αθλητικό τουρισμό με τις εναλλακτικές μορφές προώθησης της περιοχής μας. Θα αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του περιβάλλοντος, της ξενοδοχειακής υποδομής και της Κρητικής φιλοξενίας.

Αυτή η εκδήλωση είναι και κάτι ξεχωριστό, καθώς θα βρεθούν κοντά μας δημοσιογράφοι ποδηλάτες, οι οποίοι θα προβάλλουν στις χώρες τους τις εικόνες που θα διαμορφώσουν βλέποντας από κοντά αυτές τις ημέρες της περιοχές της πόλης μας. Τους καλωσορίζουμε στη σπουδαίας σημασίας εκδήλωση που θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο».

 

Best of internet