Πρωταγωνιστής ο Γούνας στην πρόκριση της Σαβόνα

Gazzetta team
Πρωταγωνιστής ο Γούνας στην πρόκριση της Σαβόνα

bet365

Πρώτη και καλύτερη, με το απόλυτο των νικών (4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) προκρίθηκε από τον Α’ Όμιλο της Α’ φάσης του κυπέλλου Ιταλίας (Coppa Italia), στη φάση των «8», η Σαβόνα, με πρωταγωνιστή τον Έλληνα διεθνή περιφερειακό Αλέξανδρο Γούνα.

Ο Άλεξ πέτυχε συνολικά 14 γκολ στα τέσσερα ματς που έδωσε η ομάδα του και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, σύμφωνα με ιταλικές αθλητικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης, κόντρα την Κίντο, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 12-4, με τον 27χρονο Έλληνα άσο να σημειώνει 3 γκολ. Στην αναμέτρηση κόντρα στην Τορίνο ο Γούνας πέτυχε 6 γκολ (τα δύο με πέναλτι), συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του με 11-10. Η Σαβόνα επιβλήθηκε επίσης της Παλανουότο Τριέστι με 7-6, με 3 γκολ του Γούνα, ενώ στο τελευταίο ματς νίκησε τη Μπολιάσκο 11-10 (2 γκολ ο Άλεξ).

Η Τελική βαθμολογία του Α’ Ομίλου: 1. Σαβόνα 12, 2. Παλανουότο Τριέστι 6 (προκρίθηκαν), 3. Μπολιάσκο 6, 4. Κίντο 6, 5. Τορίνο 0.

Στον νέο Όμιλό της, στη φάση των «8», η Σαβόνα θα έχει αντιπάλους τις Μπρέσια, Ρόμα και Βερόνα. Στον άλλο Όμιλο θα μετέχουν οι Προ Ρέκο, Ποζίλιπο, Παλανουότο Τριέστι και Κανοτιέρι Νάπολι. Οι αγώνες θα γίνουν 7-9 Οκτωβρίου και οι δύο πρώτες από κάθε Όμιλο θα προκριθούν στο Φάιναλ Φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα