Ξεκινά το ανοικτό Τουρνουά Σκάκι «Ιωάννης Σαββίδης»

Gazzetta team
Ξεκινά το ανοικτό Τουρνουά Σκάκι «Ιωάννης Σαββίδης»

bet365

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στα γραφείο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενόψει του Ανοικτού Τουρνουά Σκάκι «Ιωάννης Σαββίδης», το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης το λόγο πρώτος πήρε το μέλος Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για την παρουσία τους είπε:

«Τη σκυτάλη των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 90 Χρόνια ΠΑΟΚ, παίρνει το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου το πλέον πνευματικό αγώνισμα που καλλιεργεί ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, το σκάκι, το νεότερο τμήμα του ΠΑΟΚ.

Η παρουσία σας σήμερα εδώ, τηλεοπτικά συνεργεία και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. γενικότερα, αλλά και ο κόσμος που θα παρευρεθεί το Σαββατοκύριακο στο PAOK Sports Arena, είναι η συνεισφορά του ΠΑΟΚ στο αγώνισμα, να δώσει δημοσιότητα και δυναμική σε ένα άθλημα με τη δική του ‘’μαγεία’’, όπως μου λένε οι επαΐοντες, ο έφορός μας ο κ. Μάτσας, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης.

Ως Α.Σ. ΠΑΟΚ, ευχαριστούμε την Επιτροπή Εορτασμού των 90 χρόνων που επέλεξε το σκάκι, αλλά και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη για την αμέριστη υποστήριξή τους στη διεξαγωγή του Τουρνουά».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μιλτιάδης Πολυβίου, μέλος της Επιτροπής Εορτασμού των 90 χρόνων, ο οποίος ανέφερε ότι η επιλογή του Σκάκι έγινε με μια διευρυμένη οπτική ότι ένα πνευματικό αγώνισμα συμπεριλαμβάνεται στα αθλήματα που καλλιεργεί ο ΠΑΟΚ και συμμετέχει στους εορτασμούς των 90 Χρόνων, ενώ ευχαρίστησε εκ μέρους της Επιτροπής Εορτασμού τον κ. Ιβάν Σαββίδη.

Από την πλευρά του ο Έφορος του τμήματος Σκάκι του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Σάββας Μάτσας αναφέρθηκε στη μεγάλη τιμή που έγινε στο τμήμα να επιλεγεί να συμμετάσχει στον εορτασμό των 90 Χρόνων ΠΑΟΚ, καθώς και ότι με την είσοδο του ΠΑΟΚ στο Σκάκι το άθλημα ανεβαίνει επίπεδο.

Αναφέρθηκε, επίσης, στις ώρες διεξαγωγής του τουρνουά:

το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου: 17.00

την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου: 10.30

Καταλήγοντας, ο κ. Μάτσας ευχαρίστησε τον κ. Σαββίδη για την υλική και ηθική του υποστήριξη στο άθλημα, καθώς και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, Αργύρης Κυθαρίδης, τόνισε πόσο σημαντικό είναι για το άθλημα η είσοδος του ΠΑΟΚ στο χώρο, ενώ ευχαριστώντας τον κ. Σαββίδη, αναφέρθηκε στις χορηγίες που έχει κάνει στον σκακιστικό χώρο, ενώ έχει υπό την υποστήριξη του δύο Πανευρωπαϊκούς Πρωταθλητές.

 

Τελευταία Νέα