Θριαμβευτική επανεκλογή Ζαννιά στην ΕΦΟΑ

Gazzetta team
Θριαμβευτική επανεκλογή Ζαννιά στην ΕΦΟΑ

bet365

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο, στην Αθήνα, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης με την παράταξη του Σπύρου Ζαννιά να κερδίζει θριαμβευτικά τις εκλογές.

Ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός εγκρίθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία των Σωματείων – Μελών της Ε.Φ.Ο.Α. (94 υπέρ, 3 κατά, 1 λευκό), αγγίζοντας καθολική αποδοχή.

Στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν για τα νέα όργανα της Διοίκησης της Ομοσπονδίας επικράτησε συνολικά η απελθούσα Διοίκηση.

Τακτικός εκπρόσωπος της Ε.Φ.Ο.Α. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκλέχθηκε ο Σπύρος Ζαννιάς και αναπληρωτής του ο Δημήτρης Σταματιάδης, με πολύ μεγάλη πλειοψηφία απέναντι στους συνυποψηφίους τους.

Στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά οι παρακάτω:

Αθαναηλίδης Γιάννης, Γιακουμής Κώστας, Δημολίτσας Τάσος, Ευθυμίου Κώστας, Ζαννιάς Σπύρος, Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης, Καραμάνης Γιώργος, Καφφές Δημήτρης, Κοντονής Διονύσης, Ντόντος Παναγιώτης, Πανόπουλος Παναγιώτης, Πανταζής Νίκος, Παπάζογλου Χάρης, Σταματιάδης Δημήτρης, Τσιαμπούρης Χρήστος, Τσιάρας Πέτρος, Χατζηπροδρόμου Γιάννης.

Το νέο Δ.Σ. θα συνέλθει μέσα στην εβδομάδα για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα