Tην 5η θέση η εθνική νέων ανδρών

Gazzetta team
Tην 5η θέση η εθνική νέων ανδρών

bet365

Την 5η θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα μετά την νίκη με 10-6 επί της Κροατίας.


Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έδειξαν χαρακτήρα μετά την ήττα στο κρίσιμο χιαστί από τους Σέρβους και με δύο νίκες επί της Ολλανδίας και της Κροατίας κατέλαβαν την την 5η θέση κλείνοντας το τουρνουά με πέντε νίκες και δύο ήττες.


Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το ημίχρονο του αγώνα (3-3) χωρίς να μπορεί καμία να ξεφύγει.
Το τρίτο οκτάλεπτο για την Εθνική μας ομάδα ήταν εκπλκτικό και χάρη σε αυτό κατάφερε να βρεθεί μπροστά με πέντε γκολ (8-3), εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την νίκη.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο, όσο κι αν προσπάθησαν να μειώσουν οι Κροάτες (μέχρι και στα τρία γκολ, 9-6) δεν κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι και το τελικό 10-6 ήταν αυτό που σφράγισε την παρουσία της Εθνικής μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άλφεν.

Κροατία - ΕΛΛΑΔΑ (Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 0-5, 3-2)
Ελλάδα
(Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Ζερδεβάς, Μασμανίδης 2, Γαρδίκας , Γκιουβέτσης 1, Νικολαΐδης , Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 4, Μουρατίδης , Τσαχειλίδης , Λιαπάκης 2, Δελαγραμμάτικας, Καπετανάκης, Κουρούβανης

 

Τελευταία Νέα