Καγιαλής: «Ο καρκίνος μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Καγιαλής: «Ο καρκίνος μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας!»

bet365

Ο Παύλος Καγιαλής βρέθηκε μαζί με τον Τάκη Μάντη στο Παιδιατρικό Ογκολογικό Νοσοκομείο με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών», η οποία εορτάζεται το τρίτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου και στέλνει μέσω του gazzetta.gr μήνυμα προς όλους τους Έλληνες.

«Βρέθηκα για πρώτη φορά στο Ογκολογικό νοσοκομείο και είναι πραγματικά φανταστικό το έργο που γίνεται.

Με τον Μάντη είπαμε ότι θα ξαναπάμε σίγουρα μόνοι μας, το βλέπεις στα μάτια των παιδιών ότι έχουν ανάγκη να μην τους ξεχνάμε στον δύσκολο αγώνα που δίνουν.

Ομολογώ ότι στεναχωρήθηκα για το γεγονός ότι ο αριθμός εθελοντών δοτών στην Ελλάδα είναι τόσο μικρός και πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι επαρκής η ενημέρωση.

Δεν γίνεται να πας σε αυτό το μέρος να αντικρίσεις τους γονείς και τα παιδιά και να φύγεις χωρίς να έχεις γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Αυτόματα γίνεσαι υποψήφιος να σώσεις μία ζωή και όπως με ενημέρωσαν η πλειοψηφία των παιδιών γίνεται καλά.

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο καρκίνος μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Μανώλης Παπασάββας, ο επιστημονικός διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Στέλιος Γραφάκος, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντώνης Αυγερινός, πολλοί εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και οι Ολυμπιονίκες: Σπύρος Γιαννιώτης, Πύρρος Δήμας, Αγγελική Καραπατάκη, Ευτυχία Καραγιάννη, Τόνια Μωραϊτη, Σοφία Παπαδοπούλου, Βιργινία Κραβαριώτη, Βούλα Ζυγούρη, Ηρακλής Δεσκουλίδης, Βασίλης Πολύμερος, Κλέλια Πανταζή, Περικλής Ιακωβάκης, Χρύσα Μπισκιτζή, Άννυ Πανταζή, Ηλέκτρα Ευθυμίου, Μαρία Καραγιαννοπούλου, Τατιάνα Καββαδία, Σωτήρης Τράκας, Έφη Παππά και Μαρία Πολύζου.

 

Τελευταία Νέα