Ποιμενίδου με στόχο Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς στο Τόκιο

Gazzetta team
Ποιμενίδου με στόχο Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς στο Τόκιο

bet365

Ανοίγει τα... φτερά της με στόχο την εθνική ομάδα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Δωροθέα Ποιμενίδου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στον γύρο κατάταξης είχε επίδοση 605/700 που εκτός από πανελλήνιο ρεκόρ στην τοξοβολία των αθλητών με αναπηρίες, ισοδυναμεί και με όριο για Ολυμπιακούς Αγώνες. Το MQS για τους Ολυμπιακούς του Ρίο ήταν 600/700 και 560/700 για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Πλέον, η Δωροθέα Ποιμενίδου, η οποία να σημειωθεί πως συμμετέχει και σε διοργανώσεις αρτιμελών με πολύ καλή μάλιστα παρουσία, στοχεύει σε διπλή παρουσία στους Αγώνες που θα γίνουν σε τέσσερα χρόνια από σήμερα στο Τόκιο. Εφόσον τα καταφέρει θα γίνει η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που θα έχει παρουσίασε Ολυμπιακούς αλλά και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

«Το σκορ μου 605 στην κατάταξη αποδεικνύει τις δυνατότητες μου και ότι μπορώ παραπάνω. Και θα το κάνω. Έχω βάλει νέους στόχους μετά την εμπειρία μου στον Ρίο και ένας είναι να διεκδικήσω θέση στην εθνική ομάδα. Γνωρίζω πως εάν τα καταφέρω, θα γίνω η πρώτη ελληνίδα με παρουσία σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Ήδη με εξιτάρει η ιδέα της διπλής συμμετοχής», δήλωσε στο Πρακτορείο Sport η Ελληνίδα τοξοβόλος

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Τελευταία Νέα