Οι Ρώσοι «ξαναχτυπούν»: Η λίστα με τους 25 ντοπαρισμένους αθλητές (pic)

Gazzetta team
Οι Ρώσοι «ξαναχτυπούν»: Η λίστα με τους 25 ντοπαρισμένους αθλητές (pic)

bet365

Οι Ρώσοι χάκερ ξαναχτυπούν και «καίνε 25 αθλητές που έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Μετά την αποκάλυψη ότι οι αδερφές Γουίλιαμς κι η Μπάιλς είναι ντοπέ, νέες αποκαλύψεις από την «Fancy Bear», φέρνουν στο φως της δημοσιότητας 25 ονόματα αθλητών που εμπλέκονται με την χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η εν λόγω ομάδα των Ρώσων χάκερ, με νέα επίθεση στη WADA, αποκαλύπτει στοιχεία για τους 25 αθλητές που είναι ντοπέ.

Οι αθλητές από την εν λόγω λίστα είναι από την Αμερική, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ρωσία, τη Δανία, τη Γερμανία,την Τσεχία και την Ρουμανία.

Κβίτοβα (τενίστρια), Μπράντλεϊ Γουίγκινς (ποδηλάτης), Χάρτινγκ (χρυσό στο Λονδίνο στη δισκοβολία) και Φρουμ είναι μεταξύ των ονομάτων.

Ο γενικός διευθυντής της WADA, Ολιβιέ Νιγκλί σε δήλωσή του είπε πως η συλλέγονται πληροφορίες γύρω από την υπόθεση από υψηλόβαθμα στελέχη.

Στη συνέχεια μάλιστα έκανε λόγο για αντίποινα λέγοντας: «Η WADA δεν έχει καμία αμφιβολία ότι αυτές οι συνεχιζόμενες επιθέσεις διεξάγονται σε αντίποινα κατά του Οργανισμού, και συνολικά το σύστημα αντι-ντόπινγκ, λόγω των ανεξάρτητων ερευνών, που αναφέρονται στην κρατική χορηγία ντόπινγκ στη Ρωσία» και στη συνέχεια είπε πως «έχει ζητηθεί από την ρωσική κυβέρνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σταματήσουν ενέργειες που υπονομεύουν το έργο που διεξάγεται για να χτιστεί ξανά ένα πρόγραμμα αντι-ντόπινγκ στην χώρα».

ΕΔΩ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 25 ΑΘΛΗΤΩΝ.

 

Τελευταία Νέα