Η Κύπρος στο XC Bike Festival UCI 3 2016

Gazzetta team
Η Κύπρος στο XC Bike Festival UCI 3 2016

bet365

Με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς «κινούνται» οι δηλώσεις συμμετοχής για τον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας XC Bike Festival κατηγορίας UCI 3, που θα γίνει το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου στο «TheRanch» του Σοφικού Κορινθίας με διοργανωτές τον Ποδηλατικό Όμιλο Θησέα Αθηνών και την «Golden Events».



Τελευταία συμμετοχή είναι αυτή της Κύπρου, που θα εκπροσωπηθεί από τις εθνικές ομάδες εφήβων και παίδων, ενώ καθημερινά και μέχρι την Παρασκευή 16/9 θα γίνονται δεκτές οι εγγραφές ομάδων, αθλητών και αθλητριών.

Γατσούλης: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοποριακή ιδέα»
Για το XC Bike Festival, που περιλαμβάνει αγώνες Mountain Bike και Cross Country Eliminator και που εντάσσεται τόσο στο διεθνές καλεντάρι της UCI (στην κατηγορία ανδρών – γυναικών) όσο και στο πλαίσιο του 4ου Αττικού Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας, μίλησε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας «Gatsoulis Bikes», Φάνης Γατσούλης, που υποστηρίζει τη διοργάνωση.

«Κάθε νέα και πρωτοποριακή ιδέα που γίνεται στη χώρα μας τη στηρίζουμε. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αθλήματος με καινοτόμες προσπάθειες που θα το προωθήσουν και θα ανεβάσουν την εικόνα της ελληνικής ποδηλασίας στο διεθνές στερέωμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Λεπτομέρειες τόσο για τις συμμετοχές όσο και για τον Τεχνικό Οδηγό των Αγώνων βρίσκονται διαθέσιμες στην ιστοσελίδα mtb-cup.gr. Δυνατότητες διαμονής προσφέρονται στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του «TheRanch» (λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα www.ranch.gr και στα τηλέφωνα 2741093800, 2104100121, 2104100122).

 

Τελευταία Νέα