Στεφανίδης: «Βγήκε το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε»

Στεφανίδης: «Βγήκε το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε»

Η συστηματική δουλειά ετών, έφερε τους αθλητές του Μακεδόνα τέσσερις φορές στο βάθρο των νικητών στους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

Στεφανίδης: «Βγήκε το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε»

Ο πρωτεργάτης αυτών των επιτυχιών, Λάζαρος Στεφανίδης, μίλησε γι` αυτές τις επιτυχίες αλλά και για τις προσδοκίες που είχε πριν την άφιξη στην Βραζιλία.

«Η ευτυχία είναι απερίγραπτη, γιατί βγήκε το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Οι συγκυρίες μας έφεραν πιο κοντά σε αυτό που επιθυμούσαμε, πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι για το Ρίο. Κι αυτό από μόνο του αποτελεί μια μεγάλη νίκη για τους αθλητές μας. Δεν ξέραμε τι χρώμα μεταλλίου θα παίρναμε, αλλά όλα έγιναν βάσει σωστού προγραμματισμού», δήλωσε ο Λάζαρος Στεφανίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι το αποτέλεσμα του Ρίο ήταν «δουλειά πάρα πολλών ετών. Περισσότερα από 13. Πρέπει να γνωρίζεις τις παθήσεις, να δουλεύεις πάνω σε αυτές για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Σχετικά με το πως αισθάνεται μετά από αυτές τις επιτυχίες είπε νοιώθει «όπως κάθε Έλληνας. Περήφανος για τον τόπο του», ενώ σχετικά με το που θα ήθελε να αφιερώσει αυτά τα μετάλλια είπε: «Στους δικούς μου ανθρώπους. Στους αθλητές που τους έχω σαν παιδιά μου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα για την συμπαράστασή της».

Ο Λάζαρος Στεφανίδης κλείνοντας ευχαρίστησε και τον ΟΠΑΠ, τον οποίο χαρακτήρισε «στήριγμα» για το Παραολυμπιακό Κίνημα και τον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρίες, καθώς επίσης και τον Δήμο του Παύλου Μελά για την παραχώρηση χώρου για προπονήσεις των αθλητών του συλλόγου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Best of internet