Η Κοροκίδα δεν ξέχασε τη φίλη της που νοσηλεύεται

Gazzetta team
Η Κοροκίδα δεν ξέχασε τη φίλη της που νοσηλεύεται

bet365

Αθλήτρια πρότυπο η Δήμητρα Κοροκίδα, δεν ξεχνάει να στέκεται στο πλευρό όλων όσοι χρειάζονται βοήθεια. Έτσι, χθες, αμέσως μετά την απονομή του μεταλλίου, η «χάλκινη» Παραολυμπιονίκης, έστειλε μέσα από το Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο, το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στην Μαρία Σαμπανίδου.

Η άτυχη τριαθλήτρια νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσκομείο με σοβαρά προβλήματα από το εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη το Σάββατο 23 Ιουλίου.

«IRON SAMBA είμαστε μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά», έγραφε το μήνυμα της Κοροκίδα και της προπονήτριας της, Αθηνάς Χατζηστύλη προς την Iron Samba.

Η Σαμπανίδου ή Iron Samba όπως είναι το παρατσούκλι της αλλά και η ονομασία της ομάδας που έχουν φτιάξει οι δικοί της άνθρωποι στο facebook προκειμένου να ενημερώνουν για την πορεία της υγείας αλλά και για να ευαισθητοποιήσουν τον απλό κόσμο που θα ήθελε να προσφέρει από το υστέρημά του, είναι μέλος της ομάδας Red Star Triathlon Club.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στον ειδικό λογαριασμό (Alpha Bank IBAN GR 0601401540154002101078003 ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΔΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ) θα βοηθήσουν ώστε η Μαρία Σαμπανίδου να πάει σε κέντρο αποκατάστασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα