«Μπαμ» από Νισικόρι πέταξε έξω τον Μάρεϊ

«Μπαμ» από Νισικόρι πέταξε έξω τον Μάρεϊ

«Μπαμ» από Νισικόρι πέταξε έξω τον Μάρεϊ

Μεγάλη έκπληξη στο US OPEN με τον Κέι Νισικόρι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση να επικρατεί του Άντι Μάρει με 3-2 και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά.

Όταν έχεις φτάσει στα προημιτελικά ενός τόσο μεγάλου τουρνουά όπως είναι το US OPEN, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα είναι λογικό. Ωστόσο πάντα υπάρχουν και τα φαβορί, όπως υπήρχε και στην αναμέτρηση του Κέι Νισικόρι με τον Άντι Μάρεϊ. Στον αγώνα αυτόν το φαβορί ήταν ο Βρετανός, αλλά ο Ιάπωνας παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω, κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 (1-6, 6-4, 4-6, 6-1, 7-5) και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Ο αγώνας ήταν μια διαφήμιση για το τένις και κράτησε τέσσερις ώρες αποζημιώνοντας στο έπακρο όσους βρέθηκαν και στις εξέδρες, αλλά και όσους το παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις τους. Ο Νισικόρι θα περιμένει τον αγώνα του Σταν Βαβρίνκα με τον Χουάν Μανουέλ Ντελ Πότρο προκειμένου να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό, όπου είχε βρεθεί και πάλι το 2014.

Best of internet